Hyundai inaugureaza un nou centru Motorstudio, in Coreea de Sud

Hyundai inaugureaza cel de-al treilea Motorstudio, in orasul Hanam, Coreea de Sud, continuand angajamentul global al marcii de a oferi clientilor experiente dincolo de asteptari. Construit pe o suprafata de 442 m2, centrul este situat in cadrul unui nou complex, la 30 de kilometri de Seul. 

Primul Motorstudio din Seul a fost deschis in anul 2014. Modelele gamei sunt prezentate intr-un context creativ, prin intermediul artei, muzicii si expozitiilor. Inaugurarea celui de-al doilea sediu a avut loc in 2015, la Moscova, obiectivul Hyundai fiind de a extinde comunicarea la nivel global, prin crearea de noi centre.

„Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi in cadrul noului studio informatii referitoare la viitoarele tehnologii. In plus, pe parcursul anului vor fi organizate permanent expozitii si programe culturale“, a declarat Won-Hong Cho, Vicepresedinte Executiv al Hyundai Motor.

La Motorstudio Hanam va fi expus si Ioniq, primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice. Vizitatorii vor putea admira versiunile Ioniq Electric si Ioniq Hibrid, precum si o statie de alimentare interactiva. Modelul dispune de un design remarcabil, dar si de elemente avansate de siguranta si conectivitate. 

Mai mult, pentru cei interesati de modul de functionare a unui autovehicul electric, grupul motopropulsor a fost sectionat si expus in cadrul studioului. De asemenea, persoanele prezente pot testa si calitatea materialelor exterioare si interioare. 

Avand ca sursa de inspiratie noul model, echipa Hyundai a dezvoltat un program de cercetare pe termen lung, cu scopul de a redefini mobilitatea prin inovatie si de a descoperi noi tehnologii si servicii conexe. Proiectul Ioniq urmareste patru directii cheie: libertatea in miscare - accesibilitate oricand si oriunde; libertatea de conectare in timpul calatoriilor, fara accidente sau alte inconveniente si diminuarea poluarii, dar si a consumului de resurse naturale.

 

 

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: