Tiriac Auto isi consolideaza prezenta in aria culturala, printr-un parteneriat unic cu artistul Nicolae Voiculet

Tiriac Auto, cea mai extinsa retea de dealieri si service auto din Romania, isi consolideaza prezenta in aria culturala si anunta un parteneriat special cu artistul Nicolae Voiculet, in cadrul caruia il va insoti pe reputatul naist in proiecte de responsabilitate sociala si evenimente cu impact cultural major, pe parcursul acestui an.

Asocierea de imagine cu artistul Nicolae Voiculet implica Tiriac Auto in proiecte speciale, precum turneul D.O.R. (Dumnezeu Ocroteste Romania) si activitati de responsabilizare in privinta protejarii mediului, precum “100 de sate cu insemnatate din Romania”, care vor fi promovate printr-o serie de materiale video si articole, alaturi de o caravana de modele electrice si hibride marca Mercedes-Benz.  

Tiriac Auto a marcat debutul colaborarii cu artistul Nicolae Voiculet prin evenimentul ”Istoria Romaniei in sunetele naiului” ce a inclus micro-expozitia tematica „Unirea Principatelor si domnia lui Alexandru Ioan Cuza” precum si concertul extraordinar, derulat in data de 24 ianuarie 2017, la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), odata cu celebrarea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Romane. 

Tiriac Auto, prin marca Mercedes-Benz, pe care o reprezinta, si Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) au pus in scena un eveniment artistic de exceptie, gazduit de Lucian Mindruta: concertul extraordinar al artistul Nicolae Voiculet si orchestra sa, alaturi de Fanfara Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”. Spatiul ales, Sala Lapidarium, a dat un plus de greutate unei seri de referinta, pentru ca gazduieste copia Columnei lui Traian, un proiect cultural care a avut nevoie de un secol pentru a deveni realitate.

”Consider ca avem de-a face cu un moment unic. Sarbatorim Unirea cu un eveniment artistic exceptional organizat de oameni care au simtit cursul istoriei si au luat pulsul natiunii, a precizat, in deschiderea evenimentului, dr. Ernest Oberländer-Tirnoveanu, manager al Muzeului National de Istorie a Romaniei. Acesta le-a dezvaluit invitatilor povestea copiei Columnei lui Traian in preajma careia s-a derulat evenimentul, iar apoi a fost ghidul invitatilor, care au vizitat expozitiile ”Tezaurul Istoric”, respectiv „Unirea Principatelor si domnia lui Alexandru Ioan Cuza”.

Silviu Nicolescu, director de marketing si comuicare Tiriac Auto, a declarat: ”Este o onoare sa celebram, intr-un astfel de cadru, Unirea Principatelor Romane si debutul parteneriatului dintre Tiriac Auto, prin marca Mercedes-Benz pe care o reprezinta, si Nicolae Voiculet, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani ai Romaniei, un maestru al muzicii, care ne poarta traditiile nu doar in tara, ci si in afara ei”.

Vezi video de la eveniment aici.

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: