O afacere fara griji, la un cost pe zi de doar 25,64 euro

Echipa Tiriac Auto, in permanenta atenta la nevoile clientilor, fie ca vorbim despre persoanele fizice sau despre clientii de flote, a demarat campania ”O afacere fara griji”, pentru modelul Sprinter Furgon, valabila pâna la 31 ianuarie 2017.

Astfel, clientii care isi doresc un Mercedes-Benz Sprinter Furgon au acum posibilitatea de a beneficia de o oferta de leasing financiar personalizata, asigurata prin intermediul Mercedes-Benz Financial Service, in conditii similare cu cele oferite de leasing-ul operational.

Oferta noastra, capabila sa satisfaca cele mai diverse cerinte, reprezinta, fara indoiala, un avantaj, bazat pe transparenta si previzibilitate a costurilor. Vanzarea in sine este doar o parte din actiunile noastre, iar interactiunea cu clientii este un proces pe termen lung, care vizeaza apropierea de acestia si acoperirea tuturor nevoilor”, spune Florian Velcu, Brand Manager Mercedes-Benz. 

Prin noua oferta, clientul cunoaste costurile zilnice induse de achizitia autovehiculului, care pleaca de la 25,64 euro pentru versiunea 316 CDI Blue Efficiency, suma in care sunt incluse nu doar furgonul, ci si finantarea, Pachetul de Service Excellent, CASCO, taxele de inmatriculare, rovinieta si un set de anvelope de iarna. 

Pachetul de Service Excellent contine o reducere de 15% la piese, extinderea garantiei pe perioada finantarii, revizii tehnice periodice, manopera, placute si discuri de frâna, curea de agregate, filtre, lubrifiere, lichide operationale integrate, dar si inlocuirea elementelor de uzura. Finantarea este calculata pe o perioada de 48 de luni, cu o limita de parcurs de 350.000 de kilometri, iar la finalul perioadei, autovehiculul poate reprezenta avansul pentru un model nou. 

Toate acestea avantaje au fost prezentate oamenilor de afaceri, si in showroom-urile Mercedes-Benz din reteaua Tiriac Auto, prin evenimente dedicate, in luna noiembrie. Gratie acestei oferte, acestia se  pot ocupa exclusiv de managementul business-ului, cunoscând exact valoarea pe care ar trebui sa o aiba contractele incheiate, pentru a putea amortiza investitia facuta intr-un Sprinter Furgon. 

 

 

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: