Tiriac Auto a prezentat in premiera absoluta noul CLA Shooting Brake de la Mercedes-Benz

In cadrul evenimentului Gala Turismului – FashionTV Tourism Awards, care a avut loc la Stejarii Country Club, in data de 13 martie, Tiriac Auto a prezentat in premiera absoluta, Noul CLA Shooting Brake de la Mercedes-Benz. 
 
Amfitrionul momentului de prezentare a fost Catalin Maruta, unul dintre ambasadorii Tiriac Auto care a reusit sa mentina o atmosfera interactiva. Publicul a fost format din personalitati din industria turismului romanesc, primari si presedinti de Consilii Judetene, reprezentanti ai Ministerului Economiei, Comertului si Turismului, presedinti de organizatii de turism si clienti Tiriac Auto prezenti la eveniment. 
 
Designul captivant, spatiul generos, detaliile de interior si ingineria fascinanta ale modelului CLA Shooting Brake au captat atentia tuturor invitatilor preocupati de inovatie, inspiratie si perfectiune. 
 
„Inevitabil va fi bine” a fost melodia care a incheiat seara din recitalul Andrei, care a ridicat in picioare sala si a destins atmosfera dupa o seara de premieri si momente fashion. 
 
Noul CLA Shooting Brake face parte din noua generatie de autovehicule compacte de la Mercedes-Benz. Acesta surprinde cu liniile sale sportive, avand un coeficient aerodinamic de 0,26 si fiind pozitionat ca cel mai bun din segmentul sau, si cu un spatiu generos ce permite un volum de incarcare de aproape 495 de litri sau 1354 litri (atunci cand se rabateaza scaunele din spate). 
 
CLA Shooting Brake este disponibil spre vanzare la Tiriac Auto, cu o gama larga de motorizari: doua motoare diesel si trei pe benzina. Acestea impresioneaza prin performanta lor, prin nivelul de zgomot redus cat si prin emisiile reduse. Toate versiunile sunt echipate standard cu functia ECO start / stop si sunt conforme Euro 6. 
Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: