Echipa Hyundai Motorsport a acumulat experienta in Raliul Mexicului

• Dani Sordo, locul al saselea la general, cel mai bun rezultat Hyundai Motorsport dupa ziua de vineri din Raliul Mexicului
• Thierry Neuville a castigat doua speciale la volanul modelului Hyundai i20 WRC
• Hayden Paddon va continua Raliul Mexicului conform regulamentului Rally 2
 
Echipa Hyundai Motorsport si-a demonstrat competitivitatea pe specialele de vineri din Raliul Mexicului, dupa ce Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC) a castigat doua probe speciale (PS1 & PS5) si a fost implicat in lupta pentru prima pozitie in clasamentul general.
 
Dupa cele opt probe speciale de vineri, Dani Sordo si Marc Martí (#8 Hyundai i20 WRC) ocupa pozitia a sasea la general, fiind cel mai bine clasat echipaj Hyundai Motorsport in etapa a treia din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).
 
Neuville si Hayden Paddon (#20 Hyundai i20 WRC) nu au reusit sa incheie ziua de vineri in urma incidentelor de pe speciala El Chocolate, cea mai lunga si dura din programul zilei. 
 
Sordo va incerca sa se lupte in continuare pentru un loc in top sase, spaniolul venind dupa o accidentare care l-a impiedicat sa participe in Raliul Suediei. Dani Sordo este cel mai bine clasat pilot al echipei Hyundai Shell World Rally si va incerca sa-si consolideze pozitia pe probele de sambata.
 
“Este extraordinar ca pot participa alaturi de echipa in Raliul Mexicului si am avut o zi buna. Am intampinat mici probleme, dar senzatia pe care o ai cand ajungi la sosire dupa o zi ca aceasta este incredibila. Sunt multumit de evolutia mea, iar masina s-a comportat excelent. Nu am probleme din punct de vedere fizic, dar sambata ne asteapta o zi si mai lunga”, a declarat Dani Sordo.   
 
Neuville a avut un inceput senzational in Raliul Mexicului. Belgianul a castigat prima proba, programata joi seara, si a fost cel mai rapid pe prima speciala de vineri. 
 
“Este un final trist al unei zile excelente. Nu ne asteptam sa avem o evolutie atat de buna. Am avut un ritm foarte bun si m-am simtit excelent. Pe speciala a patra m-am rasucit si am pierdut cam zece secunde, dar apoi am castigat urmatoarea proba si am ramas in lupta pentru prima pozitie. La cea de-a doua trecere pe speciala El Chocolate am intampinat probleme si a fost imposibil sa mai continuam”, a mentionat Neuville. 
 
La prima participare in Raliul Mexicului, Hayden Paddon (#20 Hyundai i20 WRC) a avut si el probleme pe speciala El Chocolate (44.13km) si a fost nevoit sa abandoneze. Pilotul echipei Hyundai Mobis World Rally va reveni insa in cursa, conform regulamentului Rally 2, continuand sa acumuleze experienta.
 
 
“Ziua de vineri a debutat cu cel de-al saptelea timp pe PS3. Mi-am intrat repede in ritm, dar pe speciala El Chocolate am intampinat dificultati care nu au putut fi remediate in timp util, fiind nevoit sa ne oprim. Vom continua sambata si vom incerca sa acumulam cat mai multa experienta”, a adaugat Paddon.
 
Pentru echipa Hyundai Motorsport, performantele obtinute de cele trei echipaje sunt incurajatoare. Neuville a castigat doua probe speciale si a fost implicat inca de la inceput in lupta pentru prima pozitie, ceea ce evidentiaza progresele echipei.
 
“Pe de-o parte este dificil de inteles faptul ca am pierdut doua masini vineri, dar in acelasi timp trebuie sa fim multumiti ca Thierry a fost cel mai apropiat rival al campionului mondial. A castigat doua probe si a avut acelasi ritm cu liderul raliului. Masinile noastre s-au comportat bine pana acum si toti cei trei piloti au fost multumiti cu setarile realizate. Dani este cel mai bine clasat pilot al nostru, iar Paddon va lua startul in Rally 2. Suntem increzatori ca putem continua raliul cu toate cele trei masini”, a mentionat Michel Nandan, directorul echipei. 
 
Clasament general dupa prima zi din Raliul Mexicului
 
S. Ogier / J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) 1:45:03.0
J.M Latvala / M. Anttila (Volkswagen Polo R WRC) +13.5
M. Østberg / J. Andersson (Citroën DS3 WRC) +29.5
A. Mikkelsen / O. Floene (Volkswagen Polo R WRC) +45.2
E. Evans / D. Barritt (Ford Fiesta RS WRC) +1:03.9
D. Sordo / M. Martí (Hyundai i20 WRC) +1:40.5
M. Prokop / J. Tomanek (Ford Fiesta RS WRC) +2:03.5
Y. Protasov / P. Cherepin (Ford Fiesta RRC) +4:57.7
N. Al-Attiyah / M. Baumel (Ford Fiesta RRC) +5:12.2
N. Fuchs / F. Mussano (Ford Fiesta R5) +7:58.7
    …
    19. T. Neuville / N. Gilsoul (Hyundai i20 WRC) +21:04.3
    ...
    27. H. Paddon / J. Kennard (Hyundai i20 WRC) +49:05.6
Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: