Noul Mercedes-Benz Clasa S Coupe

Noul Clasa S Coupe isi respecta statutul de versiune suprema a gamei, propunand o linie eleganta si sofisticata, cu o combinatie perfecta intre un coupe sportiv de mari dimensiuni, lux in cea mai elevata si moderna forma a sa si pionierat in materie de tehnologie.
 
Pentru un plus de exclusivism, farurile inteligente cu leduri sunt innobilate cu 47 de cristale Swarovski: 17 care contureaza luminile de zi, iar alte 30 utilizate de semnalizatoare. 
Interiorul noului S Coupe respecta intocmai tusele prezente si pe Clasa S Sedan iar diferentele constau in adoptarea unui design mai sportiv pentru volan si renuntarea la ceasul analog de pe consola centrala. 
 
Sistemul de navigatie apeleaza in premiera la serviciile Google Maps, iar pachetul Seat Comfort ofera scaune fata cu functie de masaj pe baza unui sistem similar cu cel din cazul terapiei cu pietre. Centrala multimedia COMMAND 2 vine cu un controller si sistem de comenzi vocale LINGUATRONIC ce poate citi sau scrie e-mail-uri sau SMS-uri.
 
In premiera mondiala, modelul poate fi echipat optional cu sistemul MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei pentru viraje, ”Curve tilting” ajutand masina sa se incline cu pana la 2.5 grade in viraje, in functie de unghiul soselei si viteza masinii.
 
Mercedes S 500 Coupe si S 63 AMG sunt singurele versiuni disponibile. Prima este echipata cu un V8 bi-turbo pe benzina de 4,6 litri, ce dezvolta 455 CP si 700 Nm. Si mai sportiv este noul S 63 AMG 4MATIC Coupé, al carui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5461 cmc asigura o experienta a condusului de o superioritate aparte, cu o putere maxima de 585 CP si un cuplu motor de 900 Nm.
Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: