Tiriac Auto iti prezinta noul Ford Transit Courier!

Capabil, fiabil si foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Confortabil, placut la condus si plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford. Acesta este noul Transit Courier.
 
Forma compacta a utilitarei o face sa aiba o manevrabilitate superioara si, multumita unuia dintre cele mai bune diametre de bracaj din clasa sa, puteti negocia cu usurinta strazile inguste si spatiile de parcare stramte.
 
Nu va lasati insa pacalit de postura mica a noului Transit Courier; o suprafata de incarcare de 2,3 metri cubi va ofera cu 10% mai mult volum de incarcare decat alte vehicule din aceeasi clasa. Optati pentru peretele despartitor pliant cu scaun pentru pasager care poate fi „pliat si coborat” si veti beneficia, de asemenea, de o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m. 
 
Si indiferent de cate ori va trebui sa opriti, nu o veti face prea des pentru a alimenta. Acest lucru se intampla deoarece motorul pe benzina premiat EcoBoost de 1,0 l si motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l si 1,6 l asigura o economie de combustibil remarcabila si un nivel redus al emisiilor: pana la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) si doar 97 g/km cu sistemul Auto-Stop-Start si sistemul de limitare a vitezei la 100 km/h. 
 
Tehnologii avansate, inclusiv camera video pentru vizualizare spate, senzori de distanta la parcare si Asistenta la pornirea in rampa (si multe altele), sunt prevazute pentru a face fiecare deplasare in parte cat mai sigura, usoara si fara probleme posibil. Toate acestea in timp ce Ford SYNC cu comanda vocala va elibereaza, oferindu-va posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Mai mult, sistemul va va citi cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primiti.* 
 
Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: