Tiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz, a incheiat un parteneriat strategic cu Fratelli

Incepand cu luna noiembrie 2014, Tiriac Auto, una dintre cele mai importante retele de distributie a marcii Mercedes-Benz pe piata din Romania, a incheiat un parteneriat cu locatiile Fratelli din Bucuresti si Constanta. 
 
Astfel, clientii Tiriac Auto se vor bucura de diverse beneficii si servicii, ca de exemplu: accesul la serviciul “Fratelli’s Super Car”, care presupune asigurarea transportului, la cerere, prioritate in vederea rezervarii spatiului personalizat Mercedes-Benz din locatiile Fratelli,  precum si accesul la diverse petreceri sau concerte desfasurate in locatiile grupului.
 
”Ca si Tiriac Auto, Fratelli reprezinta o poveste de succes a unui brand 100% romanesc. In plus, impartasim aceleasi valori si o viziune similara, aceea de a ne dedica pe deplin clientilor nostri cu scopul de a le oferi servicii de cea mai inalta calitate. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa includem Fratelli printre partenerii nostri strategici si sunt sigur ca impreuna vom reusi sa le oferim clientilor Mercedes-Benz - Tiriac Auto experiente memorabile”, a precizat Florian Velcu, Brand Manager Mercedes-Benz la Tiriac Auto. 
 
Tiriac Auto, are drept obiectiv principal consolidarea relatiei client - companie - marca.  Astfel, au fost initiate programe de loializare si de fidelizare a clientilor, dezvoltandu-se parteneriate strategice cu companii de renume, in scopul cultivarii unei relatii de durata si consistenta cu fiecare dintre clientii sai.
 
 
Liviu Popescu, partener Fratelli, a completat: „Parteneriatul cu Tiriac Auto este unul din principalele motive de bucurie si mandrie pentru Fratelli din acest an si vine ca o confirmare a eforturilor noastre sustinute de a dezvolta produse si servicii de calitate. Cu un set de valori care se completeaza si cu dorinta de inovatie pe o piata aflata in continua dezvoltare, pornim impreuna pe acest drum si va asiguram ca nu am uitat sa ne punem centura!’’
 
Lider in segmentul in care activeaza, Fratelli a obtinut doua premii la editia 2014 a Galei de Excelenta Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, la sectiunea “Restaurante, Baruri si Cluburi”, fiind desemnat cel mai bun club pentru al doilea an consecutiv, iar Biutiful by Fratelli, in premiera, cel mai bun pub. 
 
Pentru a fi la curent cu noutatile Tiriac Auto, va invitam sa accesati site-ul si pagina de Facebook a companiei.
Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: