Servicii optionale

Contacteaza Agent

Specificatii Tehnice

Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport pe care a realizat-o vreodata Jaguar. XE este un Jaguar pur. Primul dintr-o generatie noua de modele care au la baza o structura moderna, complet noua, din aluminiu. Constructia usoara din aluminiu sta la baza unei caroserii foarte rezistente si asigura performante si manevrabilitate sportive, precum si rafinament si un design elegant.
XE adopta ultimele inovatii, tehnologii si tendinte in design. Dispune de sisteme care imbunatatesc comportamentul rutier si experienta soferului. XE stabileste noi standarde. XE este un reper pentru toate celelalte modele din aceasta clasa.

Structura usoara a unui XE permite reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, care sunt de doar 99 g/km.
XE este primul dintr-o generatie noua de modele Jaguar care au la baza o structura moderna, complet noua, din aluminiu, care asigura manevrabilitate, performante si rafinament premium.

Aspectul sportiv impozant este inspirat de F-TYPE si asigura un coeficient aerodinamic de doar 0,26, cel mai redus obtinut vreodata de un model Jaguar.
XE are unul dintre cele mai reduse costuri de exploatare in segmentul sau, costuri de intretinere reduse si incadrare la o grupa de asigurare competitiva.
Gama diversificata de culori, variante de piele, stofa, ornamente si finisaje disponibile pentru habitaclu permit personalizarea unui XE.

Motoarele pe benzina ale unui XE ofera placerea pura de a conduce un automobil puternic si flexibilitate pe toata plaja de turatie, precum si emisii reduse de noxe si CO2. Cele doua motoare de 2 litri, cu 4 cilindri in linie si turbocompresor, asigura rafinamentul unui motor cu 6 cilindri si toate avantajele unui motor cu 4 cilindri - consum de combustibil si costuri de exploatare reduse.
Motorul pe benzina V6 de 3,0 litri si 340 CP, preluat de la F-TYPE, dispune de un compresor de tip Roots – twin vortex, montat in ”V”-ul motorului.

Beneficiezi acum de Editie Speciala: 28.526 eur + TVA

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: