Servicii optionale

Contacteaza Agent

Specificatii Tehnice

Lancer Sedan 2016. Antrenat sa aprinda pasiuni. Mitsubishi Lancer a pornit la drum prima oara in 1973 si de atunci nu s-a mai uitat inapoi. In ultimele patru decenii, Lancer a evoluat, devenind o masina sport fara seaman, facand privirile sa se intoarca dupa el pe strada si la cursele de raliu. Puterea nu inseamna nimic fara capacitatea de a o controla. De aceea, Mitsubishi Motors a creat un mediu de condus pentru Lancer, unde totul este acolo unde te-ai astepta sa fie si functioneaza asa cum ai vrea sa functioneze. O singura privire aruncata modelului Lancer, va spune tot ce trebuie sa stiti: este un sedan sport ce va iesi in evidenta in orice multime si va spune numai lucruri bune despre detinatorul sau. Noua grila frontala, cu accente cromate, a modelului Lancer, ii confera un aspect luminos, totodata controland fluxul aerului, imbunatatind astfel performantele de rulare ale modelului. Spoilerul sculptat din fata imbunatateste aerodinamica modelului Lancer, asigurandu-i o expresie grava, amenintatoare. Spoilerele sunt vopsite in culoarea caroseriei pentru a se integra perfect in designul masinii. Cabina modelului Lancer nu este deloc incarcata sau exagerata. Designul ei este discret si sofisticat, cu linii precise si cu un aranjament logic al comenzilorsi afisajelor. Curba sculptata a tabloului de bord si parbrizul inclinat in fata sunt placute privirii si dau impresia de spatiu, iar captuseala moale a usilor adaugata recent, confera un plus de lux. Si, pe masura ce explorati aceasta cabina, veti vedea ca totul este localizat astfel incat sa nu trebuiasca sa va intindeti, sa va stresati sau sa va ganditi prea mult. O masina care arata atat de sportiv este dotata in mod sigur si cu un motor pe masura, iar modelul Lancer corespunde, datorita motorului MIVEC energic de 1,6 litri cu o cutie ingenioasa de transmisie manual, in 5 trepte.

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: