Echipa Hyundai Motorsport a acumulat experienta in Raliul Mexicului

• Dani Sordo, locul al saselea la general, cel mai bun rezultat Hyundai Motorsport dupa ziua de vineri din Raliul Mexicului
• Thierry Neuville a castigat doua speciale la volanul modelului Hyundai i20 WRC
• Hayden Paddon va continua Raliul Mexicului conform regulamentului Rally 2
 
Echipa Hyundai Motorsport si-a demonstrat competitivitatea pe specialele de vineri din Raliul Mexicului, dupa ce Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC) a castigat doua probe speciale (PS1 & PS5) si a fost implicat in lupta pentru prima pozitie in clasamentul general.
 
Dupa cele opt probe speciale de vineri, Dani Sordo si Marc Martí (#8 Hyundai i20 WRC) ocupa pozitia a sasea la general, fiind cel mai bine clasat echipaj Hyundai Motorsport in etapa a treia din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).
 
Neuville si Hayden Paddon (#20 Hyundai i20 WRC) nu au reusit sa incheie ziua de vineri in urma incidentelor de pe speciala El Chocolate, cea mai lunga si dura din programul zilei. 
 
Sordo va incerca sa se lupte in continuare pentru un loc in top sase, spaniolul venind dupa o accidentare care l-a impiedicat sa participe in Raliul Suediei. Dani Sordo este cel mai bine clasat pilot al echipei Hyundai Shell World Rally si va incerca sa-si consolideze pozitia pe probele de sambata.
 
“Este extraordinar ca pot participa alaturi de echipa in Raliul Mexicului si am avut o zi buna. Am intampinat mici probleme, dar senzatia pe care o ai cand ajungi la sosire dupa o zi ca aceasta este incredibila. Sunt multumit de evolutia mea, iar masina s-a comportat excelent. Nu am probleme din punct de vedere fizic, dar sambata ne asteapta o zi si mai lunga”, a declarat Dani Sordo.   
 
Neuville a avut un inceput senzational in Raliul Mexicului. Belgianul a castigat prima proba, programata joi seara, si a fost cel mai rapid pe prima speciala de vineri. 
 
“Este un final trist al unei zile excelente. Nu ne asteptam sa avem o evolutie atat de buna. Am avut un ritm foarte bun si m-am simtit excelent. Pe speciala a patra m-am rasucit si am pierdut cam zece secunde, dar apoi am castigat urmatoarea proba si am ramas in lupta pentru prima pozitie. La cea de-a doua trecere pe speciala El Chocolate am intampinat probleme si a fost imposibil sa mai continuam”, a mentionat Neuville. 
 
La prima participare in Raliul Mexicului, Hayden Paddon (#20 Hyundai i20 WRC) a avut si el probleme pe speciala El Chocolate (44.13km) si a fost nevoit sa abandoneze. Pilotul echipei Hyundai Mobis World Rally va reveni insa in cursa, conform regulamentului Rally 2, continuand sa acumuleze experienta.
 
 
“Ziua de vineri a debutat cu cel de-al saptelea timp pe PS3. Mi-am intrat repede in ritm, dar pe speciala El Chocolate am intampinat dificultati care nu au putut fi remediate in timp util, fiind nevoit sa ne oprim. Vom continua sambata si vom incerca sa acumulam cat mai multa experienta”, a adaugat Paddon.
 
Pentru echipa Hyundai Motorsport, performantele obtinute de cele trei echipaje sunt incurajatoare. Neuville a castigat doua probe speciale si a fost implicat inca de la inceput in lupta pentru prima pozitie, ceea ce evidentiaza progresele echipei.
 
“Pe de-o parte este dificil de inteles faptul ca am pierdut doua masini vineri, dar in acelasi timp trebuie sa fim multumiti ca Thierry a fost cel mai apropiat rival al campionului mondial. A castigat doua probe si a avut acelasi ritm cu liderul raliului. Masinile noastre s-au comportat bine pana acum si toti cei trei piloti au fost multumiti cu setarile realizate. Dani este cel mai bine clasat pilot al nostru, iar Paddon va lua startul in Rally 2. Suntem increzatori ca putem continua raliul cu toate cele trei masini”, a mentionat Michel Nandan, directorul echipei. 
 
Clasament general dupa prima zi din Raliul Mexicului
 
S. Ogier / J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) 1:45:03.0
J.M Latvala / M. Anttila (Volkswagen Polo R WRC) +13.5
M. Østberg / J. Andersson (Citroën DS3 WRC) +29.5
A. Mikkelsen / O. Floene (Volkswagen Polo R WRC) +45.2
E. Evans / D. Barritt (Ford Fiesta RS WRC) +1:03.9
D. Sordo / M. Martí (Hyundai i20 WRC) +1:40.5
M. Prokop / J. Tomanek (Ford Fiesta RS WRC) +2:03.5
Y. Protasov / P. Cherepin (Ford Fiesta RRC) +4:57.7
N. Al-Attiyah / M. Baumel (Ford Fiesta RRC) +5:12.2
N. Fuchs / F. Mussano (Ford Fiesta R5) +7:58.7
    …
    19. T. Neuville / N. Gilsoul (Hyundai i20 WRC) +21:04.3
    ...
    27. H. Paddon / J. Kennard (Hyundai i20 WRC) +49:05.6
Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.