Hyundai Auto Romania te invita sa dezvolti propriul design grafic online

Bucuresti, 30 mai 2013 – Hyundai Auto Romania lanseaza la data de 1 iunie 2013 aplicatia “Hyundai Ramp Up”, care perminte utilizatorilor platformei sociale Facebook sa isi testeze si sa isi valorifice abilitatile artistice.

Pe intreaga durata a lunii iunie, utilizatorii Facebook sunt invitati sa dezvolte un concept grafic creativ pentru o rampa de expunere a noului model Hyundai i20. Publicul poate accesa aplicatia direct de pe pagina oficiala de Facebook a Hyundai Auto Romania, de unde poate descarca si sablonul de concurs.

Dispunand de acest sablon, concurentii au posibilitatea sa realizeze propriul design, intr-o maniera originala, utilizand diverse programe de prelucrare a imaginii. Fiecare participant are libertatea de a folosi elementele de grafica si culorile preferate. Creativitatea si originalitatea ocupa un rol esential in dezvoltarea acestor concepte.

Lucrarile rezultate vor fi prezentate pe pagina de Facebook a Hyundai Auto Romania – aplicatia “Hyundai Ramp Up” si vor fi supuse procesului de votare pe reteaua sociala. Cele mai votate noua lucrari vor fi selectate si jurizate de catre reprezentantii Hyundai Auto Romania.  

Desemnarea si validarea castigatorilor va avea loc la data de 5 iulie 2013, iar numele acestora vor fi publicate pe pagina oficiala de Facebook a Hyundai Auto Romania.
Aplicatia “Hyundai Ramp Up” se adreseaza tuturor utilizatorilor platformei sociale Facebook care doresc sa isi evidentieze abilitatile creative si are ca premii o tableta Samsung Galaxy II si opt seturi de produse Hyundai.

Sustinand originalitatea si creativitatea, Hyundai Auto Romania a dezvoltat in paralel un proiect complementar aplicatiei “Hyundai Ramp Up” - o serie limitata de brosuri adresate familiilor cu copii. In cursul lunii iunie 2013, in locatiile showroom Hyundai, clientii pot beneficia de aceste materiale ce includ jocuri creative, menite sa dezvolte imaginatia si indemanarea celor mici.

Informatii suplimentare despre proiectele Hyundai Auto Romania, precum si regulamentul aplicatiei “Hyundai Ramp Up” pot fi consultate la adresa web: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania


Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.