Hyundai i20 WRC a efectuat primul test pe macadam

• Juho Hänninen, Bryan Bouffier si Chris Atkinson au pilotat modelul i20 WRC
• Programul de testare se afla in desfasurare


Hyundai Motorsport a inregistrat rezultate pozitive in urma primului test cu i20 WRC pe macadam, desfasurat in luna iulie 2013. Cei trei piloti au testat i20 WRC, in timp ce echipa a evaluat o serie de componente noi ale modelului in conditii de macadam, pregatind debutul competitional din 2014.

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: “In ultima luna, am efectuat o serie de teste importante care ne-au dezvaluit potentialul Hyundai i20 WRC pentru diferite conditii de drum. In timpul primelor probe desfasurate am intampinat mici dificultati, dar avem timp suficient pentru a analiza si remedia toate problemele. Desemnarea celor trei piloti Juho, Bryan si Chris, impreuna cu ultimele  rezultate obtinute reprezinta o evolutie semnificativa pentru acest proiect.

In luna iulie, echipa a desfasurat doua sesiuni de teste in conditii similare Campionatului Mondial de Raliuri FIA pentru a evalua specificatiile tehnice ale i20 WRC, astfel, pregatind modelul pentru debutul din 2014.  

Ultimele doua teste desfasurate au avut loc in regiunile Chateau Lastours si Mazamet, din sudul Frantei – zone care ne-au permis evaluarea modelului in conditii diferite,” a adaugat Nandan. “Pentru noi este important sa detinem informatii despre toate suprafetele posibile de drum. Echipa Hyundai Motorsport din Alzeanu lucreaza in mod constant pentru a adapta i20 WRC, prin urmare, testele ne-au oferit oportunitatea de a verifica anumite componente tehnice precum suspensiile si sistemul de transmisie. Comparativ cu probele desfasurate pe asfalt, la aceasta etapa am inregistrat rezultate mult mai bune.

De asemenea, echipa a definitivat ultimele detalii legate de proiect, stabilind urmatorii pasi ai programului de testare.  

Nandan a detaliat: “Volumul de munca este ridicat, iar timpul este limitat, dar dispunem de o echipa consolidata. Testul pe macadam reprezinta o etapa importanta in evolutia proiectului, dar mai sunt si alte actiuni programate inainte de debutul de la Monte Carlo. Pana in prezent, ne-am indeplinit toate obiectivele si sunt multumit de efortul celor implicati. Asteptam cu nerabdare urmatorul pas.”
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.