Hyundai Motor a finalizat proiectul de extindere pentru fabrica din Turcia si a demarat productia noului i10

•    Investitia de 677 milioane de dolari a dublat capacitatea de productie ajungand la 200.000 unitati pe an
•    A inceput productia noului i10 dedicat pietei europene
•    Fabrica din Turcia reprezinta un punct operational important pentru Europa
•    Investitia favorizeaza crearea a peste 2.700 locuri de munca

Hyundai Motor a finalizat proiectul de extindere pentru fabrica din Turcia, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS). In urma investitiei in valoare de 634 milioane de dolari, capacitatea de productie a fost dublata, astfel ajungand la 200.000 unitati pe an. Pana la finalul anului, investitia va insuma 677 milioane de dolari, permitand crearea a 2.700 de locuri de munca in Turcia.

Prima linie de productie pentru noua generatie i10 a demarat in cadrul unei ceremonii oficiale organizate la fabrica Hyundai Assan Otomotiv Sanayi, la care au participat ministrul finantelor din Turcia, Zafer Caglayan, ambasadorul Coreei in Turcia, Sang-Kyu Lee si vicepresedintele Hyundai Motor, Euisun Chung, alaturi de oficialitatile locale, angajati ai fabricii si reprezentantii media.  

“Hyundai Assan Otomotiv Sanayi reprezinta singurul centru de productie pentru noua generatie i10, care ofera o valoare strategica semnificativa pentru pietele europene. Vom investi in permanenta in fabrica din Turcia, astfel imbunatatind calitatea autovehiculelor produse aici,” a declarat Euisun Chung, vicepresedinte al Hyundai Motor Company.

Noua generatie i10 a avut premiera mondiala in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt 2013 (IAA) unde au fost prezentate elemente ce definesc dinamica, spatiul si design-ul inovator. Modelul i10 este conceput, dezvoltat si produs in Europa pentru a raspunde cerintelor clientilor europeni.

Proiectul de extindere al fabricii Hyundai Assan Otomotiv Sanayi a fost realizat timp de 16 luni si va contribui la crearea de noi locuri de munca la nivel local. Noul aport tehnologic permite productia noului i10, dar si a modelului i20.

Fabrica Hyundai Assan Otomotive Sanayi a fost construita in 1997, in Izmit, Turcia. Pe langa uzinele din Coreea, aceasta reprezinta una dintre cele mai importante unitati Hyundai din punct de vedere operational. Cu o capacitate initiala de 60.000 unitati pe an, productia a fost extinsa in 2006 cu inca 40.000 masini pe an. Procesul de fabricatie pentru modelul i20 a demarat in 2010, astfel raspunzand cerintelor clientilor europeni. In prezent, cu o capacitate ce ajunge la 200.000 unitati pe an, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi reprezinta un centru regional important din punct de vedere strategic pentru Hyundai Motor.


 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.