Hyundai Motor a inaugurat noul centru de testare de la Nürburgring

•  Hyundai Motor a investit peste 6,6 milioane de euro in constructia noii facilitati
•  Noul centru va permite efectuarea unui numar mare de teste de durabilitate

Hyundai Motor a inaugurat noul centru european de testare de la Nürburgring, Germania, reprezentand cea mai recenta investitie a companiei in infrastructura regionala. Finalizarea cladirii, in valoare de 6,62 milioane de euro, a fost anuntata in cadrul unei ceremonii oficiale. Proiectul sustine actiunile de cercetare si dezvoltare desfasurate de catre Hyundai in Europa.

Noul centru de testare al companiei este pozitionat in apropierea celebrului circuit de la Nürburgring si va evalua parametri precum durabilitate si directie de drum pentru toate autovehiculele Hyundai.  

Constructia noii cladiri Hyundai Motor, ce se intinde pe o suprafata de 3.622 mp a fost demarata in iunie 2012 si a fost finalizata in mai putin de 15 luni. Centrul cuprinde patru etaje si include ateliere noi si spatiu dedicat birourilor si invitatilor. Facilitatea de la Nürburgring reprezinta o extindere a centrului european de cercetare si dezvoltare din Rüsselsheim, Germania, care a devenit sediu pentru diviziile europene responsabile de design si tehnologie inca din anul 2003.

In cadrul testelor desfasurate la centrul european, fiecare autovehicul va efectua 480 de ture de circuit in conditii de condus neprielnice, astfel, simuland un rulaj de aproximativ 180.000 kilometri in mai putin de sase saptamani.

Pe parcursul testelor, vor fi monitorizati, in mod constant, parametri precum sistemul de directie, suspensiile, tinuta de drum si manevrabilitatea. Rezultatele vor fi furnizate catre echipa de dezvoltare, astfel inginerii Hyundai vor putea efectua in timp util orice modificare, respectand cerintele clientilor europeni.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa a declarat: “Centrul de la Nürburgring reprezinta locatia ideala pentru desfasurarea testelor. Noua cladire vine in completarea centrului tehnologic din Rüsselsheim, permitand o evaluare complexa a fiabilitatii si manevrabilitatii autovehiculelor Hyundai. De asemenea, sintagma <> va sustine consolidarea marcii in Europa.”

Circuitul de la Nürburgring este recunoscut pentru nivelul ridicat de dificultate, dispunand de o suprafata de 20,8 kilometri de asfalt. Diferenta dintre cel mai inalt punct al circuitului si cel mai jos este de 300 metri, oferind unghiuri de inclinare in rampa si panta de 17% si respectiv 11%.
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.