Hyundai Motor a inaugurat noul sediu motorsport

 • Recent, a fost inaugurat noul sediu Hyundai Motorsport GmbH in Alzenau, Germania
 • Infrastructura moderna se intinde pe o suprafata de 8.200 m²

Recent, Hyundai Motorsport GmbH a inaugurat noul sediu in Alzenau, Germania. Reprezentantii Hyundai Motor si Hyundai Motorsport GmbH au participat la ceremonia de deschidere, oferind celor prezenti primul tur al noii facilitati. Oficialii Hyundai Motor Coreea, delegatii filialelor internationale, impreuna cu autoritatile locale bavareze, partenerii si partile interesate au efectuat prima vizita la noul sediu, unde echipa Hyundai desfasoara pregatirile pentru Campionatul Mondial de Raliuri, FIA (Federatia Internationala de Automobilism) 2014.

Compania a inceput sa functioneze la capacitate completa in anul 2013. In prezent, echipa Hyundai Motorsport este formata din 50 de specialisti WRC, care provin din 11 tari. Facilitatea Hyundai Motorsport, care puncteaza angajamentul Hyundai Motor fata de Europa, este localizata in Alzenau si beneficiaza de legaturi directe de transport catre regiunea Frankfurt Rhine. Cladirea, care masoara 8.200 m², se afla la 50 de kilometri distanta fata de Centrul Tehnic European si de Design Hyundai din Russelsheim si in apropierea sediului Hyundai Motor Europa din Offenbach. De asemenea, pe parcursul acestui an, Hyundai Motor, va inaugura centrul de testare a autovehiculelor, localizat in Nürburgring.

Vicepresedintele Executiv si COO al Hyundai Motor Company Tak Uk Im a declarat: "Acest moment este foarte important pentru Hyundai Motor Company. Sarbatorim inaugurarea noului sediu Hyundai Motorsport, si, totodata, dorim sa reiteram angajamentul nostru pentru optimizarea constanta a performantelor modelelor Hyundai".

Presedintele Hyundai Motorsport Gyoo-Heon Choi a adaugat: "Sunt incantat de faptul ca am inaugurat oficial noul sediu motorsport Hyundai. Acesta constituie o platforma performanta in domeniul ingineriei, sustinand activitatea Hyundai la nivel global, si se reflecta, totodata, asupra marcii, generand noi asteptari si perceptii intr-un mod relevant si captivant".

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: "Inaugurarea acestei facilitati reprezinta o etapa importanta in procesul de dezvoltare a echipei motorsport. Am acceptat o provocare pe mai departe, iar acum dispunem de facilitatea ideala pentru a ne pregati".

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.