Hyundai Motor dezvaluie noua generatie i10, fabricata pentru Europa

• Noua generatie i10 prezinta elemente de confort si siguranta, asemenea modelelor din segmentele superioare, dispunand de cel mai bun spatiu din clasa sa
• Exteriorul dinamic si interiorul versatil redefinesc experienta de condus
• Noul model a fost proiectat, dezvoltat si produs in Europa, pentru clientii europeni

Hyundai Motor Europa a dezvaluit prima imagine cu noua generatie i10, cel mai recent model european al producatorului. Lansat pe piata la cinci ani dupa predecesorul sau, noul i10 reprezinta o evolutie semnificativa pentru Hyundai in clasa A. Acesta dispune de caracteristici si dotari care se regasesc la segmentele superioare. Elemente precum nivelul inalt de echipare, spatiul si functionalitatea, design-ul elegant, dinamica echilibrata si buna antifonare a habitaclului impun o noua directie a valorilor Hyundai.     

Noul i10 ofera un nivel inalt de confort si siguranta, dar si dotari care se regasesc la clasele superioare. Printre acestea se numara: aerul conditionat automat, volanul imbracat in piele cu incalzire si pilotul automat cu limitare de viteza. Totodata, sistemul de control al stabilitatii si airbag-ul tip cortina sunt incluse in dotarile standard.

Comparativ cu predecesorul sau, noul i10 este mai lung (+80 mm), mai lat (+65 mm) si mai putin inalt (-50 mm). De asemenea, ofera cel mai generos spatiu de depozitare si spatiu pentru picioare din clasa sa (1.890 mm). Capacitatea portbagajului a fost extinsa cu peste 10%, oferind 252 litri cu bancheta din spate in pozitie normala.  

i10 are la baza o noua platforma cu un ampatament cu 5 mm mai lung. Amortizoarele spate au fost repozitionate pentru a asigura controlul mai facil al rotilor pe toate suprafetele de drum. Imbunatatirile aduse noului i10 ofera o dinamica de condus superioara si un nivel de zgomot redus – atribute ce se regasesc la modelele de clasa B.

Echipa de design Hyundai din Europa, condusa de catre Thomas Bürkle, a proiectat o forma dinamica utilizand elemente ale conceptului “sculptura fluida”, evidentiind noile dimensiuni atletice ale masinii. Exteriorul rafinat este completat de un interior versatil care dispune de materiale de inalta calitate.

Allan Rushforth, Senior Vice Presedinte si COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: “Noua generatie i10 reprezinta inca un pas important in evolutia Hyundai. Fiecare element a fost creat si dezvoltat pentru a raspunde cerintelor si necesitatilor clientilor europeni. Noul i10 ilustreaza valorile Hyundai, oferind un nivel inalt de echipare si functionalitate – elemente pe care clientii doresc sa le regaseasca la un model din acest segment.”

95% dintre unitatile Hyundai sunt comercializate in Europa, iar noua generatie i10 a fost dezvoltata si proiectata la Centrul Tehnic Hyundai Motor din Rüsselsheim, Germania.  Noul i10 devine primul model Hyundai de clasa A, fabricat in Europa.  

Productia noului i10 va demara in luna septembrie a anului curent, la fabrica Hyundai din Izmit, Turcia. Aici este produs si modelul de clasa B – noul i20, iar capacitatea anuala a uzinei va creste pana la 200.000 unitati, ca urmare a investitiei in infrastructura efectuata in regiune. Odata cu lansarea noului i10, 90% dintre modelele Hyundai comercializate in Europa vor fi construite pe continent.

Informatii suplimentare despre noua generatie i10 vor fi furnizate in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt IAA, din luna septembrie 2013, atunci cand va avea loc lansarea oficiala.

 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.