Hyundai Motor Europa cauta moderator pentru Salonul Auto International de la Frankfurt 2013

Bucuresti, 30 august 2013 – Hyundai Auto Romania a lansat la data de 28 august 2013 campania “Hire me Hyundai”, care ofera utilizatorilor retelei sociale Facebook oportunitatea de a participa la Salonul Auto International de la Frankfurt, IAA 2013, in calitate de angajati ai Hyundai Motor Europa.

Fanii marcii sunt invitati sa acceseze pagina oficiala Facebook Hyundai Auto Romania si sa se inscrie in competitie pana la data de 2 septembrie 2013 pentru o experienta unica – co-moderator Hyundai al activitatilor desfasurate la Salonul Auto International de la Frankfurt 2013, alaturi de Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa. Castigatorul va avea acces la informatii importante, va intervieva reprezentanti oficiali ai marcii si va detine un rol semnificativ in cadrul deschiderii oficiale a evenimentului.  

Prin intermediul platformei online Facebook, utilizatorii au la dispozitie cateva zile  pentru a raspunde provocarii inaintate de Hyundai. Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa, va oferi fanilor detaliile campaniei prin intermediul unor inregistrari video, disponibile pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania, si va schita profilul candidatului ideal.  

Concurentii sunt incurajati sa se inscrie in competitie, postand comentarii pe pagina oficiala Hyundai Auto Romania si utilizand hashtag-ul general “#hiremyhyundai”. Fiecare participant trebuie sa argumenteze de ce este canditatul ideal pentru a se alatura echipei Hyundai Motor Europa la Frankfurt. Printre principalele conditii de participare, se numara redactarea mesajului in limba engleza si disponibilitatea de a fi prezent la eveniment in perioada 08-12.09.2013.
Comentariile afisate pe pagina de Facebook vor fi jurizate de catre reprezentantii Hyundai Auto Romania. Trei dintre cele mai bune mesaje vor fi selectate si trimise catre Hyundai Motor Europa. Candidatii finalisti vor sustine un interviu online moderat de catre Allan Rushforth. Desemnarea si validarea castigatorului va avea loc la data de 04 septembrie 2013, iar numele acestuia va fi publicat pe pagina oficiala de Facebook a Hyundai Auto Romania.
Campania “Hire me Hyundai” se desfasoara in cadrul filialelor Hyundai din Europa, prin intermediul retelei sociale Facebook, utilizand hashtag-ul “#hiremyhyundai”. Castigatorul va fi desemnat din randul finalistilor din tarile participante.  
Informatii suplimentare despre campania “Hire me Hyundai” pot fi consultate la adresa web: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.