Hyundai Motor extinde capacitatea de productie europeana la 500.000 unitati pe an

    Hyundai Motor creste capacitatea de productie a fabricii din Turcia, la 200.000 unitati pe an
•    Investitia de 475 millioane euro permite crearea de noi locuri de munca
•    Pana in anul 2014, 90% dintre vehiculele vandute catre Europa vor fi produse in zona


Hyundai Motor a finalizat proiectul de extindere a fabricii din Turcia, astfel, productia europeana crescand la 500.000 unitati pe an.   

Facilitatea Hyundai Assan Otomotive Sanayi a fost construita in 1997, in Izmit, Turcia. Pe langa fabricile din Coreea, aceasta reprezinta una dintre cele mai importante unitati Hyundai din punct de vedere operational. Cu o capacitate initiala de 60.000 unitati pe an, productia a fost extinsa in 2007 la 125.000 masini pe an. Investitia recenta contribuie la o crestere de pana la 200.000 unitati anuale, pana in 2014. Noul aport tehnologic permite productia noului i10, dar si a modelului i20.  

Succesul inregistrat de facilitatea Hyundai Assan Otomotive Sanayi, in care Hyundai a investit peste un miliard de euro a condus la dezvoltarea celei de-a doua fabrici europene Hyundai din Nošovice, Cehia. Unitatea a demarat productia cu 114.000 vehicule in primul an, iar in prezent functioneaza la capacitate completa, livrand 300.000 unitati pe an.

95% dintre autovehiculele Hyundai vandute catre Europa sunt create si dezvoltate in zona. Investitia recenta de la fabrica Hyundai din Turcia va asigura, pana la finalul anului, productia pe continent a 90% dintre unitatile destinate acestei regiuni.

Allan Rushforth, Senior Vicepresedinte si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: “Extinderea capacitatii de productie pentru fabrica din Turcia demonstreaza angajamentul Hyundai fata de Europa. Unitatile noastre europene permit dezvoltarea unor modele adaptate pietei locale, si, in acelasi timp, ofera suport comunitatii si furnizorilor din Europa.

Extinderea fabricii din Izmit, Turcia, a ajutat la crearea a 2.804 locuri de munca atat in interiorul unitatii de productie Hyundai Assan Otomotive Sanayi, cat si in randul furnizorilor acesteia. Mai mult, Hyundai va produce anual 150.000 autovehicule la facilitatea din St. Petersburg, Rusia, livrand pentru piata locala si Europa de Est.  

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.