Hyundai Motor i-a desemnat pe Iker Casillas si Ricardo Kaká ambasadori ai marcii in cadrul FIFA 2014


•    Imaginea Hyundai este promovata de catre figuri exponentiale ale sportului international
•    Dezvoltarea relatiei dintre Hyundai Motor si fanii fotbalului este realizata prin actiuni dedicateHyundai Motor Company, partenerul oficial al Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), i-a desemnat ambasadori ai marcii, in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2014, pe spaniolul Iker Casillas si brazilianul Ricardo Kaká.  

“Ne bucura faptul ca aceste legende ale fotbalului sunt ambasadorii Hyundai in cadrul Cupei Mondiale de Fotbal,” a declarat Mr. Tak Uk Im, Executive Vice President si Chief Operating Officer (COO) al Hyundai Motor Company. “Prin intermediul fotbalistilor Casillas si Kaká, dorim sa impartasim pasiunea si emotia campionatului in fiecare parte a lumii si, in acelasi timp, sa demonstram angajamentul Hyundai Motor fata de competitiile sportive.”

Casillas, actualul portar al echipei Real Madrid C.F., a participat trei ani in cadrul Cupei Mondiale de Fotbal si este considerat unul dintre cei mai buni jucatori. De asemenea, Kaká, mijlocas al A.C. Milan, a jucat de trei ori in cadrul FIFA si a obtinut titluri precum „Jucatorul anului FIFA” si „Balonul de aur” (in 2007).

In Brazilia, Hyundai Motor l-a desemnat pe Emboaba Oscar drept ambasador local al marcii in timpul campionatului. Oscar este mijlocas al echipei Chelsea F.C.

Ambasadorii de brand detin un rol esential in crearea legaturii dintre Hyundai Motor si fanii fotbalului. Activari precum spoturi publicitare, programe de digital marketing si evenimente specifice vor fi desfasurate in colaborare cu celebrii jucatori, astfel, fiind mai aproape de suporteri.

Hyundai a semnat in anul 1999 un acord prin care devenea sponsor oficial pentru 13 competitii FIFA. Hyundai a fost partener auto oficial al Cupei Mondiale FIFA din anii: 2002 (Coreea – Japonia), 2006 (Germania), 2010 (Africa de Sud), dar si al altor competitii FIFA precum Cupa Confederatiilor. In 2010, compania a extins parteneriatul strategic cu FIFA pentru a acoperi Cupele Mondiale ce vor avea loc in 2018 si 2022. Prin intermediul acestui parteneriat international de succes, Hyundai a imbunatatit in mod semnificativ gradul de notorietate si imaginea marcii.

Iker Casillas Fernández (Spania, 32 ani)
- Echipa actuala / Pozitia ocupata: Real Madrid C.F. (s-a alaturat in 1999) / Portar
- Membru al echipei nationale a Spaniei in cadrul Euro 2000
- Membru al echipei nationale a Spaniei in cadrul FIFA, in perioada 2002 - 2010
- A obtinut titlul „Cel mai bun portar” in 2009 acordat de Liga Profesionala de Fotbal (LFP)
- In 2010 a obtinut premiul „Adidas Golden Glove” in cadrul Cupei Mondiale FIFA Africa de Sud ™
- In 2012 a obtinut locul al doilea acordat de IFFHS pentru „Cel mai bun portar al secolului 21”  

Ricardo Kaká (Brazilia, 31 ani)
- Echipa actuala/ Pozitia ocupata: A.C. Milan (s-a alaturat in 2013)/Mijlocas
- Membru al echipei nationale a Braziliei in cadrul Cupei Mondiale de Fotbal FIFA in perioada  2002 - 2010
- In 2004 si 2007 a obtinut titlul „Jucatorul anului” in seria A
- In 2007 a obtinut titlul „Cel mai bun jucator UEFA in Europa”
- In 2007 a obtinut titlurile „Jucatorul anului FIFA” si „Balonul de aur”
- In 2009 a obtinut titlul „Adidas Golden Ball” in cadrul Cupei Confederatiilor FIFA™
 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.