Hyundai Motor sustine fotbalul prin participarea la Campionatul Feminin UEFA EURO 2013

• Oficialii UEFA si membrii Comitetului Local de Organizare (LOC) vor utiliza 96 unitati Hyundai
• Ceremonia oficiala de livrare s-a desfasurat in Tjörn, Suedia
• Hyundai va permite copiilor sa marcheze lovitura de deschidere

Recent, Hyundai Motor Company, partener UEFA EUROTOP, a demarat pregatirile pentru Campionatul Feminin UEFA EURO 2013 prin organizarea unei ceremonii de livrare a vehiculelor, ce s-a desfasurat in Tjörn, in apropierea Gothenburg, Suedia.

Hyundai Motor a livrat catre UEFA si LOC o flota de 96 unitati printre care si modelul de clasa D, i40. Masinile vor fi utilizate timp de 19 zile, pe toata durata turneului ce se va desfasura in perioada 10-28 iulie. Vehiculele, inscriptionate cu elemente distinctive UEFA/Hyundai, vor asigura transportul pentru jucatori, oficiali UEFA, arbitri, personal autorizat, dar si pentru invitati VIP catre cele sapte stadioane din tara gazda.

Mark Hall, Director Marketing al Hyundai Motor Europa, a declarat: “Campionatele UEFA sunt cele mai dinamice si captivante turnee mondiale de fotbal. Acestea sunt trasaturi pe care Hyundai Motor doreste sa le insuseasca, astfel indeplinind toate cerintele clientilor nostri”.

Ceremonia oficiala de livrare a vehiculelor a fost sustinuta de catre Roland Bägén, Director Marketing al Hyundai Suedia, Göran Havik, Director Turneu al LOC UEFA, Bert Andersson, Presedinte al Asociatiei de Fotbal Gothenburg si Presedinte al LOC UE, dar si Ambasadorul LOC, fost capitan al echipei nationale a Suediei, Victoria Sandell Svensson.

La ceremonia oficiala de livrare a vehiculelor, Roland Bägén, Director Marketing al Hyundai Suedia, a declarat: "Hyundai Motor este partener UEFA incepand cu anul 2000 si suntem incantati sa punem la dispozitia UEFA EURO 2013 cele 96 de unitati. Vara aceasta vom intampina echipele si sustinatorii in Suedia si suntem convinsi ca turneul va fi un succes”.

Director Turneu al LOC UEFA, Göran Havik, a adaugat: "Suntem siguri de faptul ca UEFA EURO 2013 va fi cel mai reusit campionat european feminin de pana acum si prin urmare, suntem incantati de parteneriatul dezvoltat impreuna cu Hyundai.”

Complementar actiunii de a furniza vehiculele oficiale pentru turneu, Hyundai Motor va organiza o competitie adresata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani. In cadrul acestui concurs vor fi desemnati 25 de castigatori, care vor avea oportunitatea de a marca prima lovitura in deschiderea oficiala a fiecarui meci.

De asemenea, vor fi dezvoltate programe interactive la stadioanele selectate, participantii beneficiind de oportunitatea de a se inscrie pentru drive test cu modelele Hyundai. Mai mult, sustinatorii fotbalului pot castiga, prin tragere la sorti, doua bilete la meciul din marea finala, daca vor ghici cate mingi de fotbal pot fi depozitate in portbagajul unei masini.

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.