Hyundai Motorsport a triumfat in Raliul Monte-Carlo

• Hyundai Motorsport a inceput sezonul 2020 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu o victorie in Raliul Monte-Carlo;

• Thierry Neuville a obtinut cea de-a 15-a victorie pentru echipa.

Hyundai Motorsport a inceput sezonul 2020 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu o victorie.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, au incheiat prima etapa a sezonului in forta, castigand toate cele patru speciale programate duminica. In plus, Neuville a obtinut si maximum de cinci puncte in Power Stage, intr-o etapa in care a castigat noua dintre cele 15 probe speciale din Raliul Monte Carlo. Pentru echipajul belgian aceasta a fost a 13-a victorie din WRC.

“Sunt multumit pentru ca am reusit sa castig la Monte-Carlo. Imi doream de mult asta, dar nu am reusit pana acum. Cele cinci puncte din Power Stage reprezinta un bonus important. Vreau sa le multumesc pentru un weekend incredibil tuturor celor din echipa. Este modul perfect de a incepe noul sezon”, a declarat Thierry Neuville.

Sébastien Loeb si Daniel Elena au incheiat raliul pe locul al saselea si au adus 10 puncte importante pentru echipa in clasamentul constructorilor. 

“A fost un weekend dificil. Am mers destul de bine pana in ziua a doua, dupa care am avut tot felul de probleme. Ii felicit pe Thierry, pe Nicolas. Nu este usor sa castigi Raliul Monte-Carlo, asa ca este important pentru toata lumea sa savureze aceasta victorie”, a mentionat Sebastien Loeb.

Dupa prima etapa a sezonului, Hyundai Motorsport se afla pe prima pozitie in clasamentul constructorilor cu un total de 35 de puncte, iar Neuville conduce in clasamentul pilotilor cu 30 de puncte. 

“Aceasta victorie in Raliul Monte-Carlo inseamna mult pentru mine. Intreaga echipa s-a dezvoltat mult in ultimul an si am demonstrat potentialul nostru. Trebuie sa recunoastem insa ca nu e inca totul perfect, dar vom incerca sa remediem toate problemele si acum vom savura aceasta victorie”, a declarat Andrea Adamo, directorul echipei.

Raliul Suediei, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri, se va desfasura in perioada 13 - 16 februarie.

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.