Hyundai Motorsport dezvaluie numele pilotului de teste

•    Finlandezul, Juho Hänninen, se alatura echipei in calitate de pilot de teste  
•    Hyundai Motorsport va colabora cu mai multi piloti de teste in anul 2013

Hyundai Motorsport l-a desemnat pe finlandezul Juho Hänninen, drept unul dintre pilotii de teste ai echipei pentru anul 2013. Astfel, au fost clarificate scenariile anterioare cu privire la pilotul misterios de la volanul Hyundai i20 WRC.

Hyundai Motorsport a demarat consolidarea noii echipe inca de la inceputul acestui an, stabilind sediul in cadrul unei unitati speciale din Alzenau, Germania si recrutnd specialisti pentru fiecare departament.  

Pilotii de teste reprezinta o componenta importanta a programului de dezvoltare, fiind necesare abilitati complexe si un nivel ridicat de experienta pentru a pregati o masina de raliu competitiva si sigura, intr-un interval redus de timp.  

Cu sase luni inainte de Raliul de la Monte-Carlo, care va avea loc in ianuarie 2014, Hyundai Motorsport desfasoara un program intens de teste pentru a evalua si dezvolta modelul i20 WRC pentru toate conditiile posibile de drum.

Hänninen a castigat o serie de competitii internationale printre care: International Rally Challenge 2010, Campionatul Mondial de Raliuri FIA Super 2000, Campionatul European de Raliuri FIA 2011 si 2012. Acesta va juca un rol important in cadrul echipei pentru pregatirea Campionatului Mondial de Raliuri, FIA 2014. Hyundai Motorsport va anunta, in curand, un al doilea pilot pentru celelalte teste programate in 2013. Pilotii selectati pentru 2014 urmeaza a fi nominalizati la finalul acestui an.  

Directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan, a declarat: “Ne face placere sa il primim pe Juho in echipa pentru testele programate in 2013. Suntem siguri ca experienta si cunostintele sale in domeniu vor avea un aport semnificativ pentru proiect si suntem incantati de evolutia sa de pana acum. In acest an, am hotarat sa colaboram cu mai multi piloti ce dispun de abilitati si experiente deosebite, si care pot oferi informatii utile pentru debutul competitional din 2014”.

Hänninen a precizat: “Ma bucura ideea de a face parte din programul de teste al Hyundai Motorsport pentru anul 2013. Este o oportunitate de a colabora indeaproape cu un producator auto si de a-mi aduce contributia intr-un mod activ. Pentru mine, primul test cu i20 WRC a inregistrat rezultate pozitive. Sunt impresionat de eforturile tuturor depuse pana in acest moment. Este o echipa consolidata si astept cu entuziasm desfasurarea proiectelor stabilite pentru urmatoarele sase luni”.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.