Hyundai Motorsport si Thierry Neuville au castigat Raliul Spaniei

 

-  Hyundai Motorsport a incheiat Raliul Spaniei, penultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), cu cele trei echipaje pe primele pozitii;

- Thierry Neuville a obtinut cea de-a treia victorie din acest sezon, Dani Sordo s-a clasat pe ultima treapta a podiumului, in timp ce Sébastien Loeb a incheiat raliul pe locul al patrulea;

- Dupa un weekend competititv, echipa Hyundai Motorsport a castigat in total 11 probe speciale.

 

Hyundai Motorsport are acum un avans de 18 puncte in clasamentul constructorilor, fata de echipa aflata pe locul secund. Pentru echipa, aceasta a fost cea de-a patra victorie obtinuta in acest sezon, dupa Corsica, Argentina si Sardinia.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, si-au asigurat succesul dupa un parcurs impresionant cu i20 WRC. Pentru pilotul belgian aceasta a fost cea de-a treia victorie din 2019, prima din Spania si a 12-a pentru Hyundai Motorsport. In total, Neuville si Nicolas Gilsoul au castigat, in acest raliu, cinci probe speciale pe macadam si pe asfalt.

“Ce weekend! Am fost foarte rapizi inca din prima zi si am facut tot ce am putut pentru a obtine maximum de puncte. Acum ne vom concentra pe titlul constructorilor. Masina si-a demonstrat competitivitatea pe toate suprafetele si avem incredere ca vom incheia sezonul in forta”, a declarat Thierry Neuville.

Dani Sordo si Carlos del Barrio s-au clasat pe pozitia a treia, acesta fiind cel de-al treilea podium dublu pentru Hyundai in 2019. Pentru echipajul spaniol a fost al doilea podium din acest an, dupa victoria din Sardinia.

“Ma bucur ca am incheiat pe podium in cursa de casa. Le multumesc tuturor. Pentru astfel de rezultate este nevoie de munca unei intregi echipe”, a mentionat Dani Sordo.

Sébastien Loeb si Daniel Elena au incheiat, dupa 17 probe speciale, pe locul al patrulea la general, reusind sa castige trei probe speciale in singurul raliu mixt din calendarul competitional.

“A fost un raliu bun pentru Hyundai Motorsport. i20 WRC se comporta excelent pe orice suprafata si am vazut asta in Spania. In acest moment, cel mai important este ca echipa a acumulat puncte pretioase in clasamentul constructorilor”, a mentionat Sébastien Loeb.

Cu cele 40 de puncte obtinute in clasamentul cursei, Hyundai Motorsport are un avantaj de 18 puncte in clasamentul constructorilor, cu o etapa ramasa de disputat in calendar. In Australia se pot obtine un maximum de 43 de puncte, iar echipa Hyundai Motorsport este pregatita sa lupte pentru titlu pana la final.

“Thierry si Nicolas au avut un parcurs fabulos. Rezultatele de astazi reflecta efortul intregii echipe si suntem pregatiti pentru lupta finala. Am obtinut o victorie importanta in Spania, dar calculelele finale se fac dupa ultima etapa din Australia”, a declarat Andrea Adamo, directorul echipei.

Raliul Australiei, ultima etapa din sezonul 2019 in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), se va desfasura peste trei saptamani, in perioada 14 – 17 noiembrie.

 

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.