Hyundai Motorsport si Thierry Neuville au incheiat pe podium in Raliul Marii Britanii

• Thierry Neuville s-a clasat pe locul secund, Andreas Mikkelsen pe cel de-al saselea, iar Craig Breen pe al optulea;

• Cu punctele acumulate de catre Neuville si Mikkelsen, echipa si-a pastrat prima pozitie in clasamentul constructorilor cu doua etape ramase de disputat in acest sezon.

 

Hyundai Motorsport si Thierry Neuville au incheiat Raliul Marii Britanii, etapa a 12-a din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), pe locul secund. Andreas Mikkelsen s-a clasat pe locul al saselea, iar Craig Breen pe al optulea. Cu punctele acumulate de catre Neuville si Mikkelsen, echipa si-a pastrat prima pozitie in clasamentul constructorilor, cu doua etape ramase de disputat in acest sezon.

Neuville, impreuna cu Nicolas Gilsoul, copilotul sau, au obtinut cel de-al 11-lea podium individual pentru echipa in 2019, reusind sa castige trei probe speciale. Pentru Hyundai Motorsport a fost a treia clasare pe podium in Raliul Marii Britanii, dupa 2016 si 2017.

“Desi a fost o lupta dificila, sunt multumit de evolutie”, a declarat Thierry Neuville.

Andreas Mikkelsen si Anders Jæger-Amland, copilotul sau, au incheiat aceasta etapa pe locul al saselea in ierarhia generala. 

“Locul al saselea nu este rezultatul pe care ni-l doream, dar punctele acestea sunt foarte importante pentru echipa si asta este tot ceea ce conteaza”, a mentionat Mikkelsen.

Craig Breen si Paul Nagle, copilotul sau, au incheiat pe locul al optulea. 

“A fost o placere sa pilotez modelul i20 WRC pe specialele din Marea Britanie si imi pare rau ca nu am profitat la maximum de aceasta oportunitate, dar sunt foarte motivat sa continui alaturi de Hyundai Motorsport”, a mentionat si Craig Breen. 

Hyundai Motorsport a ramas pe prima pozitie in clasamentul constructorilor, dupa etapa din Marea Britanie, cu un avans de 8 puncte, iar Neuville este cel mai bine clasat pilot al echipei, cu un total de 199 de puncte.

“Am incheiat inca o etapa pe podium si ne aflam pe prima pozitie in clasamentul constructorilor. Thierry si Nicolas au acumulat puncte importante, dar din pacate, Craig si Paul si-au compromis sansele. Faptul ca am ramas pe prima pozitie ne motiveaza sa fim mai buni in ultimele doua etape”, a declarat Andrea Adamo, directorul echipei.

Raliul Spaniei, care se va desfasura in perioada 25 – 27 octombrie, este singura etapa mixta din calendar, specialele de vineri fiind programate pe macadam, iar cele de sambata si duminica pe asfalt.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.