Hyundai prezinta noul Tucson, inaintea debutului oficial de la Geneva

• Design elegant si dinamic 
• Tehnologii inteligente pentru siguranta pasiva si activa
• O gama variata de motorizari, de la 115 CP la 184 CP
• Modelele pentru piata europeana fabricate in Europa
 
Hyundai a dezvaluit primele imagini oficiale ale noului Tucson, inaintea debutului oficial care va avea loc in cadrul Salonului Auto International de la Geneva. Modelul prezinta un exterior elegant, subliniat de proportii dinamice si dispune de dotari avansate pentru siguranta si confort. 
 
Tinuta atletica si proportii indraznete, pentru un aspect remarcabil
Designul noului Tucson este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala distinctiva, de mari dimensiuni, subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai”, a declarat Peter Schreyer, Presedinte si Chief Design Hyundai Motor Group. 
Bara de protectie frontala, in forma de aripa, care incorporeaza luminile de zi cu LED, confera un stil unic si impunator noului model. Pentru a intari personalitatea puternica a vehiculului, partea din spate atrage atentia prin suprafetele frumos modelate, cu linii orizontale care plutesc spre pasajele rotilor din spate, accentuate de stopurile subtiri.
 
 
Habitaclu elegant si spatios 
Materialele de calitate, placute la atingere creeaza o atmosfera confortabila si primitoare la bordul noului autovehicul. Construit pe o platforma noua, modelul beneficiaza de dimensiuni interioare generoase. Compartimentarea inteligenta ofera un raport excelent al dimensiunilor exterioare si interioare, optimizand spatiul dedicat pasagerilor si cel alocat bagajelor. Cu un habitaclu incapator si confortabil, Hyundai Tucson ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala, de 513 litri cu bancheta spate in pozitie verticala.
 
Dotari de confort si conectivitate adaptate nevoilor clientilor 
Printre dotarile oferite de Tucson se numara scaunele fata incalzite si ventilate, cu o parte orizontala mai lunga pentru un suport imbunatatit. Pentru un confort sporit, noul model dispune de portbagaj cu deschidere automata (in momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces) si sistem inteligent de asistenta la parcare cu functie de detectare a spatiului disponibil pentru parcare. 
Noul sistem de navigatie este de trei ori mai rapid in comparatie cu cel din generatia anterioara, care echipa modelele Hyundai, fiind insotit de un abonament gratuit pentru sapte ani la serviciile TomTom LIVE. 
 
 
Tehnologii inteligente pentru siguranta activa si pasiva
Noul model include dotari in materie de siguranta, precum sistem de franare automata de urgenta, care actioneaza automat frana in momentul in care detecteaza apropierea periculoasa a unei persoane sau a unui vehicul din fata, de la viteza mare la viteza mica. In plus, sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare corecteaza proactiv pozitia volanului pentru a mentine vehiculul pe mijlocul benzii sale de rulare, in timp ce sistemul de avertizare pentru traficul din spate utilizeaza un senzor cu actiune 180 de grade, avertizand conducatorul auto de apropierea vehiculelor din spate. Hyundai Tucson beneficiaza si de sistemul de monitorizare a unghiului mort, care urmareste traficul din jurul masinii, de functia de detectare a limitei legale de viteza, care monitorizeaza panourile si semnele de circulatie, amintind conducatorului auto viteza maxima cu care poate rula. Sistemul de capota activa retrage capota vehiculului in cazul unui impact frontal cu un pieton sau un biciclist pentru a amortiza impactul. 
 
 
O gama variata de sisteme de propulsie eficiente
Gama de motorizari include doua motoare pe benzina: 135 CP (1,6 litri GDI) si 176 CP (1.6 litri T-GDI)  si trei propulsoare diesel: 115 CP (1,7 litri), 136 CP (2,0 litri) si 184 CP (2,0 litri). Noul motor turbo 1,6 litri T-GDI 176 CP este asociat unei transmisii cu dublu ambreiaj in sapte trepte (7DCT) sau unei cutii manuale in sase trepte. Toate motorizarile au fost imbunatatite pentru a oferi manevrabilitate sporita si eficienta kilometrica, adaptandu-se normelor Euro 6. 
 
Noul Tucson pentru piata europeana va fi produs in Europa 
Modele Tucson destinate pietei din Europa vor fi produse in uzina Hyundai din Cehia, ca parte integranta a angajamentului sau in regiune. Increderea in calitatea produselor Hyundai realizate in Europa este confirmata de garantia de cinci ani fara limita de kilometri, unica in industrie, care va insoti fiecare nou model Tucson comercializat. Acest pachet include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale vehiculului.
 
Noul Tucson va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015, urmand a fi comercializat in Europa din a doua jumatate a anului. 
 
 
Date tehnice preliminarii
 
Dimensiuni exterioare (mm)

 

Noul Tucson

Lungime

4.475

Latime*

1.850

Inaltime

1.645

Ampatament

2.670

Consola fata

910

Consola spate

895

*fara retrovizoare exterioare 
 
Motoare si transmisii

Benzina

Putere

Cutie disponibila

1,6 litri GDI

135 CP

manuala, 6 trepte

1,6 litri T-GDI

176 CP

manuala, 6 trepte / automata, dublu ambreiaj, 7 trepte

Diesel

Putere

Cutie disponibila

1,7 litri

115 CP

manuala, 6 trepte

2,0 litri

136 CP

manuala, 6 trepte / automata, 6 trepte

2,0 litri

184 CP

manuala, 6 trepte / automata, 6 trepte

 
Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.