Hyundai te invita sa accepti provocarea i20 WRC in cadrul aplicatiei ″Real Racing 3″

 • Utilizatorii celebrei aplicatii “Real Racing 3” vor concura intr-un nou model - Hyundai i20 WRC
 • Premiul consta intr-o vacanta la Monte Carlo si participarea la Campionatul Mondial de Raliuri 2014 (WRC) 

Modelul WRC al Hyundai Motor Company - i20 i-a inspirat pe reprezentantii Electronic Arts in dezvoltarea celebrei aplicatii de curse “Real Racing 3”. Hyundai i20 WRC este disponibil utilizatorilor de sisteme Android sau iOS*, care pot descarca gratuit aplicatia.

Prin intermediul aplicatiei “Real Racing 3”, producatorul corean marcheaza debutul sezonului WRC 2014. Competitia se desfasoara in perioada 26 noiembrie – 11 decembrie 2013.

Hyundai Auto Romania sprijina demersul producatorului, dezvoltand in cadrul platformei online www.facebook.com/HyundaiAutoRomania o sectiune dedicata competitiei “Accepta provocarea i20 WRC”, unde fanii romani pot consulta informatii suplimentare si accesa sfaturi utile cu privire la competitie. Acestia sunt invitati sa acceseze pagina oficiala Facebook Hyundai Auto Romania si sa se inscrie in competitie pana la data de 11 decembrie 2013.

In cadrul “Real Racing 3”, utilizatorii pot pilota virtual modelul Hyundai i20 WRC, iar cel care inregistreaza cel mai bun timp pe pista Dubai Autodrome, va fi desemnat castigator. Premiul consta intr-o vacanta de patru zile, pentru doua persoane la Monte Carlo, in ianuarie 2014. Pe toata durata excursiei, participantii beneficiaza de acces VIP in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014. Cu aceasta ocazie, castigatorul are oportunitatea de a vizita sediul Hyundai Motorsport si de a cunoaste echipa WRC. 

Electronic Arts, producator de top al jocurilor digitale si sociale, a lansat “Real Racing 3” in februarie 2013, iar modelul Hyundai i20 WRC este dezvoltat pentru cea mai recenta varianta.

Aplicatia EA, Real Racing 3 a fost descarcata de peste 60 de milioane de utilizatori si este cunoscuta pentru elemente precum grafica de foarte buna calitate, stilul de joc dinamic si functia multiplay.

Cei interesati sa-si demonstreze abilitatile de piloti de curse au, de asemenea, posibilitatea de a concura “in direct” pe panourile digitale Hyundai din Londra, in cadrul Piccadilly Circus.

Informatii suplimentare despre campania “Accepta provocarea Hyundai i20 WRC” pot fi consultate accesand site-ul www.hyundai-motor.ro si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.