Iata cum se prezinta noul Hyundai i40

O noua experienta

La volanul modelului Hyundai i40 vei descoperi un vehicul puternic, performant si remarcabil de silentios. Designul exceptional si tehnologia incorporata ii confera rafinament. Bucura-te de spatiu, stil si tehnologie si vei intelege ce inseamna sa te numeri printre cei care au initiativa. Mergi mai departe, incearca o noua experienta la volan si vei fi placut impresionat de alegerea ta.


Putere, performanta si control
Performantele impresionante ale modelului i40 deriva din motorizarile sale: 3 motoare avansate (1.6 CVVT benzina, 1.7 CRDi diesel si 2.0 CVVT benzina) cel mai ecologic oferind emisii de CO2 de numai 113g/km si un consum impresionant de mic de doar 4.3 litri/100 km. Motorizarile sunt asociate unor cutii de viteze manuale sau automate in 6 rapoarte. In plus, sistemul ABS si sistemul de asistenta la franare ofera un control perfect al vehiculului. Suspensia fata avansata, tip Mc Pherson si cea spate multi-brat, ESP-ul, sistemul de management al stabilitatii vehiculului si sistemul de asistenta la pornirea in panta, confera vehiculului o manevrabilitate exceptionala. Te simti in deplina siguranta datorita structurii avansate, prezentand pana la 9 airbag-uri, in functie de configuratie si tetiere active ce echipeaza scaunele fata.


Faruri adaptive
Atunci cand intri intr-un viraj, farurile cu xenon reactioneaza, luminandu-ti drumul. Condusul pe timp de noapte devine astfel mai usor si mai sigur.
Sistem de navigatie cu functie de recunoastere vocala. Acest sistem este usor de programat si de utilizat. Vei remarca raspunsul instantaneu, noul Hyundai i40 fiind pregatit sa te ghideze, cu functia incorporata de recunoastere a vocii in 10 limbi.


Oglinda interioara electrocromica cu display camera video spate foto
Afisajul camerei video pentru mers inapoi este incorporat in oglinda retrovizoare electrocromica si are rolul de a asista soferul in timpul manevrelor de parcare cu spatele.


Volan imbracat in piele, incalzit
Pentru un maxim de confort, volanul este imbracat in piele. In plus, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute poti apela la functia de incalzire volan.


Sistem de mentinere a benzii
Sesizeaza orice schimbare involuntara a benzii de rulare si emite un semnal sonor de avertizare, crescand astfel nivelul de vigilenta si siguranta, in special noaptea sau in conditii de vizibilitate redusa.


Sistem inteligent de asistenta la parcare
Poti sa iei mainile de pe volan! i40 parcheaza pentru tine. Senzorii vor masura spatiul de parcare, nu iti ramane decat sa schimbi viteza conform indicatiilor.


Garantie
i40 beneficiaza de cea mai avantajoasa garantie – pachetul 5 YEAR TRIPLE CARE ce include 5 ani garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.