Juho Hänninen - desemnat al doilea pilot al Hyundai Motorsport pentru sezonul WRC 2014

•    Finlandezul Juho Hänninen este al doilea pilot oficial al Hyundai Motorsport
•    Hänninen va pilota modelul i20 WRC pe parcursul anului 2014

Recent, Hyundai Motorsport a anuntat ca Juho Hänninen va pilota modelul i20 WRC in diferite etape din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014, concurand alaturi de coechipierul sau, pilotul principal Thierry Neuville.
 
Hänninen, in varsta de 32 de ani, a cunoscut echipa Hyundai Motorsport in 2013. El a efectuat o serie de teste cu i20 WRC si a parcurs peste 3.500 de kilometri cu acest model. Finlandezul a avut un rol strategic in pregatirea i20 WRC, iar in sezonul din 2014, va fi unul dintre pilotii echipei Hyundai Motorsport.

Suntem incantati de faptul ca vom continua colaborarea cu Juho Hänninen,” a declarat directorul echipei Hyundai Motorsport, Michel Nandan. “A fost primul pilot al Hyundai Motorsport din acest an si a efectuat primele teste cu modelul Hyundai i20 WRC. Juho a sustinut echipa, integrandu-se perfect. Prin urmare, consideram ca va reprezenta Hyundai cu succes pe parcursul acestor etape din sezonul WRC 2014.
 
Juho are o vasta experienta si dispune atat de cunostinte tehnice, cat si practice, oferind informatii semnificative echipei de ingineri Hyundai” a continuat Nandan. “Experienta WRC acumulata si kilometrii parcursi la volanul Hyundai i20 sunt elemente ce il recomanda pentru a concura alaturi de Thierry.
 
In 2014, co-pilotul lui Hänninen va fi Tomi Tuominen. Finlandezul va pilota i20 WRC in luna februarie, in cadrul Raliului Suediei. Juho a debutat in 2006, in Suedia, castigand grupa N, iar anul acesta s-a clasat pe locul sase. Hänninen a castigat o serie de competitii internationale printre care: International Rally Challenge 2010, Campionatul Mondial de Raliuri FIA Super 2000, Campionatul European de Raliuri FIA 2011 si 2012. Pilotul si-a demonstrat potentialul prin rezultatele obtinute anul acesta la Monte Carlo.

Ma bucur ca am oportunitatea de a pilota modelul Hyundai i20 in cadrul WRC 2014, la Raliul Suediei, care este unul dintre preferatele mele”, a declarat Hänninen. In cadrul acestui proiect, colaborez cu echipa inca din luna mai.
 
Anul viitor Hänninen va pilota ocazional i20 WRC, dar va avea un rol important in etapele de pregatire ale echipei pentru sezonul 2015.

In sezonul 2014, i20 WRC va fi condus de piloti diferiti. Hyundai va dezvalui in curand numele celor care participa la Raliul de la Monte Carlo alaturi de Thierry Neuville.  

 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.