Noua generatie Hyundai i10 dobandeste premii importante in Europa

•    Noua distinctii confirma suprematia noului model Hyundai de clasa mini
•    Specialistii confirma designul, calitatea si valoarea noii generatii Hyundai i10
•    Clientii transmit semnale pozitive: 58.000 de comenzi realizate in patru luni


La doar patru luni dupa lansare, noua generatie Hyundai i10 marcheaza succesul vanzarilor si dobandeste noua distinctii europene. Hyundai a obtinut deja 58.000 de comenzi pentru noul i10, reprezentand cea mai rapida evolutie de vanzari inregistrata de catre un model Hyundai de clasa mini.

Recent, noua generatie i10 a primit prestigiosul premiu de design “Red Dot” – reprezentand cea mai importanta distinctie in materie de inovatie a designului. Noul model Hyundai a fost selectat din peste 4.600 de produse, juriul fiind alcatuit din designeri calificati, profesori universitari si jurnalisti specializati.

“Noua generatie i10 a fost proiectata si fabricata in Europa, pentru europeni, iar premiile multiple si vinzarile inregistrate demonstreaza succesul acesteia in randul clientilor de pe continent”, a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa.

Revista franceza L’Argus a desemnat noua generatie Hyundai i10 drept “Cea mai buna masina urbana si polivalenta a anului”, juriul apreciind motorizarea eficienta, nivelul ridicat al echiparilor disponibile in varianta standard, precum si pachetul cuprinzator de garantie.

GQ, publicatia lifestyle destinata barbatilor, a apreciat noua generatie i10 pentru imbinarea “designului rafinat cu influentele stradale”, dobandind titlul de “Cea mai buna supermini” in cadrul premiilor “Masina GQ”. Publicatia CarBuyer a prezentat noua generatie i10 drept “Cea mai buna masina de oras”, laudand calitatea, rafinamentul, stilul si valoarea. Revista What Car? a recunoscut abilitatile urbane ale noului model Hyundai, denumind-o “Cea mai buna masina de oras”.  

In Europa, publicatia Top Gear denumeste noua generatie i10 “Afacerea anului”, subliniind abilitatea de a oferi valoare dincolo de asteptari, fara a compromite calitatea.

Noua generatie i10 a fost, de asemenea, desemnata castigatoarea prestigioasei distinctii “Autobest 2014”, juriul fiind alcatuit dintr-un grup de jurnalisti auto recunoscuti si apreciati la nivel european.

Publicatia poloneza Auto Moto si Sport a premiat noua generatie i10 in categoria “Masini mici”, din cadrul concursului “Cele mai bune masini ale anului 2014”.

Revista Otohaber din Turcia remarca apropierea Hyundai fata de inovatia designului autovehiculelor, acordand modelului Hyundai de clasa mini distinctia pentru “Designul anului”. Performantele noului model au condus-o de asemenea catre statutul de “Cea mai buna masina din segmentul A”.

Pachetul competitiv al noii generatii i10 a fost confirmat si de catre analisti importanti din domeniul auto. Studii efectuate in cinci tari europene au stabilit ca noua generatie i10 va mentine o valoare de revanzare mai mare decat modelul anterior. In Germania, modelul va pastra la revanzare, dupa trei ani, 48,6% din valoarea de achizitie – una dintre cele mai bune in clasa din care face parte. Aceeasi directie este recunoscuta si in alte tari europene: noua generatie i10 mentine 51,1% din valoarea de achizitie in Franta, 46% in Spania si 49,8% in Marea Britanie.

Noua generatie i10 este fabricata in unitatea de productie Hyundai din Izmit, Turcia, in urma unei investitii de 508 milioane de euro, realizate pentru a suplimenta capacitatea de productie la 200.000 unitati pe an. Cinci dintre cele mai vandute modele Hyundai sunt fabricate in cele doua uzine din regiune: i10 si i20 in Izmit si ix20, ix35 si i30 in Nošovice, Cehia.

 

Publicatie

Premiu

Tara/regiune

AUTOBEST

AUTOBEST 2014

Europa de est

Top Gear

Afacerea anului

Pan-European

L’Argus

Cea mai buna masina urbana si polivalenta a anului

Franta

Red Dot

Cel mai bun design de produs - Vehicule

Germania

Auto Motor si Sport

Cele mai bune masini ale anului 2014: masini mici

Cele mai bune masini ale anului 2014: masini accesibile

Polonia

Otohaber

Designul anului

Cea mai buna masina din clasa A

Turcia

GQ

Cea mai buna masina supermini de oras

Marea Britanie

What Car?

Cea mai buna masina de oras

Marea Britanie

Car Buyer

Masina anului

Cea mai buna masina de oras

Marea Britanie


 

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.