Noul concept Hyundai Intrado

Noul concept Hyundai Intrado aduce in prim-plan elemente esentiale pentru imbunatatirea confortului si sigurantei

 

 • Design si structura inspirate din industria aeronautica
 • Noua generatie Hyundai fuel cell - premiera la nivel mondial

Hyundai Motor a dezvaluit conceptul Intrado, prezentand viziunea companiei referitoare la modul in care autovehiculele vor raspunde viitoarelor nevoi ale clientilor. Mai mult decat un exercitiu de stil, Intrado sustine convingerea Hyundai - tehnologiile avansate si designul inteligent pot fi imbinate pentru a imbunatati experienta conducatorului auto si a pasagerilor.

Intrado este rezultatul analizei cerintelor si asteptarilor clientilor de la un autovehicul: usor de utilizat, ergonomic si adaptat unui stil de viata activ. Conceptul Intrado este programat pentru a fi dezvaluit publicului larg in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2014.

Denumirea, materialele si tehnologiile utilizate au avut ca sursa de inspiratie domeniul aeronautic. Exteriorul Intrado reprezinta o interpretare inovativa a conceptului “fluidic sculpture”, specific tuturor modelelor Hyundai. Forma distinctiva a vehiculului este dictata de nevoia de eficienta din punct de vedere aerodinamic, urmarind linii simple, cu detalii minime. Caroseria este realizata din otel foarte usor, fabricat in uzinele Hyundai Motor.

Habitaclul Intrado pune accentul pe functionalitate si adaptabilitate si se remarca prin materialele utilizate. Componentele de obicei ascunse privirii, cum ar fi fantele de ventilatie si cadrul de fixare a scaunelor, sunt acum la vedere. Contrastul dintre stralucirea culorii „Beaufort Orange” si fibra de carbon utilizata in constructia autovehiculului, reflecta ADN-ul Intrado si este in concordanta cu stilul exterior minimalist.

Structura optimizata a conceptului Intrado demonstreaza dorinta Hyundai de a fabrica autovehicule mai usoare si mai rezistente, utilizand tehnici noi de productie si asamblare, in curs de brevetare. Structurile de protectie la impact, realizate din otel usor, asigura o protectie superioara in caz de accident si reduc perioada de reparatie.

Intrado este propulsat de o noua generatie de motoare Hyundai cu tehnologie fuel cell, care utilizeaza un acumulator Li-ion de 36 kWh. Intrado are un timp de realimentare foarte scurt, o autonomie de pana la 600 de kilometri, iar apa este singurul produs secundar rezultat. Pe langa performantele imbunatatite, se remarca prin sportivitate si agilitate, datorita greutatii reduse si a eficientei grupului motopropulsor.

Intrado este primul autovehicul Hyundai proiectat sub conducerea lui Peter Schreyer, presedintele si directorul de design al Hyundai Motor Group, incepand din ianuarie 2013. Acesta a declarat: „Modern si elegant, Intrado reflecta receptivitatea si inovarea continua, caracteristice marcii Hyundai.”

Conceput in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai Motor Europe, din Rüsselsheim, Germania, Intrado este rezultatul cooperarii dintre echipele Hyundai de design si de proiectare.

Thomas Bürkle, Chief Designer in cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe, a condus echipa care a creat Intrado: „Conform promisiunii de a oferi un autovehicul mai bine adaptat stilului de viata al clientilor, Intrado prezinta cea mai noua interpretare a design-ului cu linii fluide. Exteriorul este definit printr-un profil simplu, dar sportiv, iar interiorul corespunde perfect diferitelor stiluri de viata ale generatiei actuale.

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.