Noul Hyundai i20

Noul Hyundai i20 vine cu tot ce ti-ai putea dori de la noua ta masina - de la designul expresiv, noile caracteristici de siguranta si conectivitate, pana la interiorul extrem de spatios. Pentru ca noul i20 este cu adevarat special.

 

In plus, beneficiezi de 5 ani garantie fara limita de kilometri, cu finantare preferentiala prin Tiriac Leasing*.

Solicita oferta

* Imagini cu titlu de prezentare. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Consumul pentru Hyundai i20 in regim combinat NEDC: 4,8 – 5,8 l/ 100 km; emisii CO2: 111 – 132 g/ km. Consumul mediu oficial WLTP: 5,5 – 6,4 l/ 100 km; emisii CO2: 127 – 145 g/ km. Garantia de cinci ani fara limita de kilometri se aplica doar autovehiculelor Hyundai care au fost vandute initial de catre distribuitorul autorizat Hyundai catre clientul final, conform termenelor si conditiilor prezentate in pasaportul de service.

 

Dinamic si expresiv

 

Liniile elegante subliniaza exteriorul rafinat, accentuat de proportii echilibrate. Partea frontala integreaza grila tip cascada, element din noua identitate vizuala a marcii. Pentru a imbunatati eficienta aerodinamica, proiectoarele de ceata au fost redesenate.

 

 

Interior elegant

 

Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA). 

Noul interior „Blue" propune o insertie de culoare albastra care traverseaza plansa de bord si accentueaza manerele portierelor. 

„Red Point" si „Blue Point" ofera posibilitatea clientilor de a personaliza habitaclul cu accente rosii sau albastre.

 

Hyundai i20

 

Design interior

 

Odata instalati la bord, va veti simti ca acasa.

Interiorul noului model integreaza tendintele actuale de design ale gamei Hyundai, cu materiale de calitate, placute la atingere.

 

 

Performanta si eficienta i20 este disponibil in

trei versiuni de motorizare pe benzina:

 

Kappa 1 litru T-GDI (disponibil pe intreaga gama i20) in doua variante:74 kW/100 CP - cu transmisie manuala in cinci trepte si 88 kW/120 CP - cu o cutie manuala in sase trepte; ca alternativa, ambele pot fi asociate transmisiei cu dublu ambreiaj in sapte trepte – o premiera Hyundai pentru gama i20;

Kappa 1.2 litri (disponibil pe versiunile in cinci usi si Coupe in trei usi) - 55 kW/75 CP sau 62 kW/84 CP, ambele asociate cutiei manuale in cinci trepte;

Kappa 1.4 litri (disponibil pe i20 Active) care dezvolta 74 kW/100 CP si este asociat unei cutii manuale in sase trepte.

Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei. Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza.

Motorul 1.0 T-GDI este echipat cu un filtru de particule incorporat, care contribuie la imbunatatirea performantelor ecologice.

Gama de motorizari i20 raspunde reglementarilor Euro 6d temp.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.