Hyundai Motorsport a nominalizat pilotii pentru Raliul Suediei

• Thierry Neuville si Dani Sordo vor pilota modelele i20 WRC cu numerele 7, respectiv 8, in timp ce Hayden Paddon va concura in masina cu numarul 20.
• Cei trei piloti reprezinta principala alegere a echipei Hyundai Motorsport pentru etapele din WRC in anul 2015.
 
Dupa ce la Raliul Monte-Carlo, programat in perioada 22 – 25 ianuarie, vor lua startul doua echipaje, pentru Raliul Suediei, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri FIA, care se va desfasura in luna februarie, Hyundai Motorsport va inscrie trei modele Hyundai i20 WRC.
 
Echipajul belgian Thierry Neuville/ Nicolas Gilsoul si spaniolii Dani Sordo/ Marc Martí vor concura, la fel ca pe tot parcursul sezonului trecut, cu numerele 7, respectiv 8 pentru Hyundai Shell World Rally Team. Raliul Suediei va fi prima etapa din programul neozeelandezului Hayden Paddon, care face echipa cu John Kennard, acesta urmand sa concureze pe modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 20. 
 
La jumatatea lunii decembrie, echipa Hyundai Motorsport a demarat pregatirile pentru etapa din Suedia cu Neuville si Sordo, cei doi piloti petrecand cate doua zile la volanul modelului Hyundai i20 WRC. Paddon va participa si la o sesiune de teste, in saptamana premergatoare raliului, sesiune in care vor mai urca la volan, pentru o jumatate de zi fiecare, Neuville si Sordo.
 
Neuville a mai participat pana acum de trei ori la Raliul Suediei, cu performante notabile, inclusiv locul al cincilea din 2013. Atat Sordo, cat si Paddon au concurat in trecut in etapa suedeza, editia din acest an reprezentand o oportunitate de a acumula experienta pe zapada.
 
Cu trei echipaje puternice, Hyundai Motorsport va utiliza toate informatiile adunate in 2014 pentru a-si imbunatati performantele la fiecare etapa si pentru a se apropia de principalii adversari din WRC. Neuville, Sordo si Paddon vor fi principalii piloti Hyundai Motorsport in acest sezon si vor lua parte la toate etapele.
 
Asa cum s-a vazut si anul trecut, alegerea de a concura in Campionatul Mondial de Raliuri cu trei masini a avut un rol foarte important in dezvoltarea modelul Hyundai i20 WRC intr-un timp atat de scurt. Va fi o cursa dificila si incercam sa fim cat mai bine pregatiti. Sunt convins ca cei trei piloti - Thierry, Dani si Hayden - vor avea o evolutie interesanta”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.
Toate comunicatele

Articole recomandate

Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;