Hyundai Motorsport continua dezvoltarea noii generatii i20 WRC

• Echipa Hyundai Motorsport a testat, timp de patru zile, in Spania, o versiune imbunatatita a noii generatii i20 WRC
• Varianta actuala a modelului Hyundai i20 WRC va fi utilizata pana la finalul sezonului 2015
 
Echipa Hyundai Motorsport a testat, timp de patru zile, in zona Almeria, Spania, noua generatie a modelului i20 WRC. Actiunea marcheaza o noua etapa importanta in dezvoltarea autovehiculului, care isi va face debutul in sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA.
 
Pilotul Kevin Abbring, si copilotul sau, Sebastian Marshall, au testat noua generatie i20 WRC alaturi de echipajul Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul. Probele s-au concentrat pe dezvoltarea motorului si a sasiului. Hyundai Motorsport a stabilit un plan detaliat de teste pentru noua generatie i20 WRC, obiectivul fiind de a fi utilizat inca de la finalul acestui sezon. Debutul noului model este prevazut pentru Raliul Monte-Carlo, prima etapa a calendarului 2016.
 
 
Pentru sezonul in curs, o serie de imbunatatiri vor fi introduse si pe versiunea actuala a modelului Hyundai i20 WRC, pentru a mentine echipa in lupta pentru locurile de pe podium la fiecare etapa ramasa in calendar.
 
Kevin si Thierry au lucrat la dezvoltarea motorului si a sasiului noului model i20 WRC, dar au fost realizate si diverse setari care ne vor ajuta sa imbunatatim si versiunea actuala a autovehiculului, utilizata pe parcursul anului 2015. Planul nostru a fost de a participa cu noua generatie inca din acest sezon, dar o problema aparuta la data de omologare – legata de productia de serie a modelului in trei usi – a contribuit la aceasta decalare. Am decis sa continuam programul cu versiunea in cinci usi a noii generatii i20 WRC, care va lua startul in Raliul Monte-Carlo, prima etapa din sezonul 2016. Vom exploata la maximum timpul castigat, pentru a pregati o masina puternica din punct de vedere al performantelor. In acelasi timp, varianta actuala a modelului va primi numeroase imbunatatiri care ne vor ajuta sa ne implicam in lupta pentru podium la fiecare etapa din acest sezon”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.
Toate comunicatele

Articole recomandate

Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;