Motorul Anului cauta Soferul Anului

Cat de bine te pricepi la sofat? Stii ce inseamna consumul eficient?
Daca detii si cunostinte in domeniul auto, inscrie-te la preselectia pentru Soferul Anului.
Motorul revolutionar EcoBoost de doar 1.0l, recent premiat pentru al doilea an consecutiv Motorul International al Anului, isi asteapta pretendentul.
Daca te vei dovedi cel mai bun dintre toti si iei titlul de Soferul Anului, vei pleca acasa cu un Ford Focus echipat cu EcoBoost 1.0l.
Inscrie-te la concurs pe pagina: www.soferulanului.ro.

Despre tehnologia EcoBoost
Ford a dezvoltat in centrul de cercetari Ford din Aachen, Germania, noul motor pe benzina EcoBoost 1.0l. Calitatile unice ale acestui motor au fost recompensate cu titlul ”Cel mai bun motor al anului”, acordat in doi ani consecutivi: 2012 si 2013.
Motorul EcoBoost de 1.0l, cu 3 cilindri, ofera o tehnologie inovatoare ce schimba regulile jocului la nivel global in gama motoarelor pe benzina. Acest motor mic cu tehnologie avansata, a mai fost numit si ”Cel mai bun motor nou ” sau ”Cel mai bun motor sub 1l”. Disponibil in prezent pe Ford Focus, Ford Fiesta, Ford B-MAX si Ford C-Max, motorul este produs in doua fabrici Ford – una din Craiova, Romania si una din Koln, Germania.
Cel mai bun motor din clasa sa, EcoBoost furnizeaza cu pana la 20% mai multa putere decat un motor conventional de 1.6, dar consuma cu 20% mai putin decat alte motoare de dimensiuni similare. De fapt, reproiectarea integrala a arhitecturii motorului a permis atingerea unor cifre de consum asemanatoare cu cele ale unui motor diesel. Motorul Ford EcoBoost este un motor pe benzina cu injectie directa, care dispune de o presiune marita a combustibilului injectat in pistoane, de sincronizare variabila a valvelor, de cilindree redusa si de turboalimentare. Aceste motoare combina perfomantele unor motoare cu capacitate cilindrica mare si emisiile reduse si emisia de CO2 specifice motoarelor de dimensiuni reduse. De exemplu, puterea maxima a acestui motor este de 125 CP, in versiunea disponibila pe modelele Ford Focus si Ford C-Max.


Consulta regulamentul concursului mai jos.

Succes!

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.