Te asteptam cu surprize la Coresi!

Vino la deschiderea Coresi Shopping Resort si bucura-te de beneficii exclusive

Te invitam sa ne vizitezi, intre 27 si 29 martie, la deschiderea Coresi Shopping Resort in Brasov! Te asteptam cu masini ce merita vazute, beneficii exclusive si posibilitatea de a-ti programa o vizita la service, un test drive sau de a cere o oferta de trade-in pentru masina ta. Traieste experienta Coresi, descarca aplicatia Tiriac AutoMobile si bucura-te de beneficiile exclusive Coresi!

 

-30% LA REVIZIE TIRIAC AUTO
Tiriac Auto iti ofera 30% reducere la factura de revizie, indiferent de marca masinii tale. Vino in Brasov la Coresi Shopping Resort la standul Tiriac Auto, revendica beneficiul folosind codul primit de la reprezentantii nostri si plateste cu 30% mai putin pentru revizia de anul acesta. Revendica acest beneficiu si vino in orice service Tiriac Auto in perioada 27.03 – 31.12.2015. Promotia prezentata nu se cumuleaza cu alte oferte Tiriac Auto in curs.
 

 

-20% LA SERVICE TIRIAC AUTO
Tiriac Auto iti ofera 20% reducere la orice lucrare de service, indiferent de marca masinii tale. Vino in Brasov la Coresi Shopping Resort la standul Tiriac Auto, revendica beneficiul utilizand codul primit de la reprezentantii nostri si plateste cu 20% mai putin in service. Revendica acest beneficiu si vino in orice service Tiriac Auto in perioada 27.03 – 31.05.2015. Promotia prezentata nu se cumuleaza cu alte oferte Tiriac Auto in curs. 
 

 

FILL&GO DE LA ROMPETROL
Revendica unul dintre cele 5 plinuri de carburant prin Fill&Go de la Rompetrol cadou*, la deschiderea Coresi in Brasov! Pune-te in miscare, fii unul dintre primii cinci care revendica premiul! Vino si ia-ti unul dintre cele 5 carduri Fill&Go, la standul Tiriac Auto din Coresi Shopping Resort in perioada 27-29 martie! *Cardul Fill&Go de la Rompetrol este in valoare de 300 de lei si poate fi folosit pana la data de 31.12.2015, pentru alimentare cu carburant si cumparaturi in reteaua Rompetrol.
 
 
-20% LA ABONAMENTELE ORANGE
Exclusiv in Coresi Shopping Resort Brasov, ai 20% reducere/luna pentru orice abonament de voce sau internet. Pentru a profita de acest beneficiu te asteptam la standul nostru din Coresi Shopping Resort Brasov unde vei primi codul automat. Introdu codul primit in aplicatie si vino in magazinul Orange pentru a revendica beneficiul!
Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.