Mitsubishi Motors la Salonul Auto Geneva 2014

Realitatea inovatoare


Cea de-a 84-a editie a Salonului Auto de la Geneva, ce va avea loc anul acesta pe 6 martie, reprezinta pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC) “scena” pe care a ales sa dezvaluie publicului european, o parte din planurile sale de viitor.
Generatia viitoare

Punand accentul pe design, performanta si impactul redus asupra mediului inconjurator, MMC va dezvalui cele mai recente trei concepte ale sale – acestea facand parte din proiectul pe termen scurt si mediu al constructorului japonez:
- Concept XR-PHEV: Urmatoarea generatie de coupe hibrid plug-in, asemanator unui crossover compact, utilizeaza un motor termic de 1.1l, cu injectie directa de benzina, supraalimentat, un motor electric usor si compact si un acumulator de inalta eficienta.
- Concept GC-PHEV: Urmatoarea generatie de SUV hibrid cu tractiune 4x4 permanent. Un motor pe benzina 3.0l V6 MIVEC amplasat in fata, conectat la o cutie de viteze cu 8 trepte, motor electric ce asigura tractiunea pentru puntea spate, si un acumulator de inalta eficienta pentru a asigura performante tot-teren demne de un SUV.
- Concept AR: Urmatoarea generatie de MPV compact, ce imprumuta din performantele unui SUV. Combina un motor-generator ce poate dezvolta o tensiune de 48 V cu un motor de 1.1 litri, cu 3 cilindri si injectie directa de benzina, supraalimentat, un acumulator de inalta eficienta si un convertor DC-DC racit cu aer.


Outlander PHEV – inceputul urmatorilor 40 de ani
Incununand cu succes sarbatorirea a 40 de ani de prezenta si inovatie a brandului Mitsubishi Motors pe piata europeana, Outlander PHEV va celebra de asemenea, succesul initial inregistrat o data cu debutul sau pe piata europeana (peste 15.000 de comenzi pana la data de 1 februarie), fie ca este vorba de modelul din faza de productie sau cel pentru competitiile de raliu – competitia Asia Cross Country Rally 2013, ce s-a desfasurat pe o distanta de 2,000 km. (http://www.mitsubishi-motors.com/special/motorsports/asia_cross.html )
 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.