Hyundai dezvaluie noua generatie i20 Coupe

• Design versatil pentru un model unic in trei usi
• Noul i20 devine mai atragator pentru publicul tanar

Hyundai Motor Europa a prezentat noua generatie i20 Coupe, completand astfel aceasta gama cu un model sportiv. In premiera, Hyundai propune un model din clasa B in trei usi, cu diferente semnificative fata de cel in cinci usi.

i20 Coupe are un profil unic. Montantii A, B si C evidentiaza diferentele fata de varianta in cinci usi, conferind un aspect dinamic. Cu toate ca dispunde de un design atletic si atragator, noul Coupe ramane un model practic: spatiul oferit de portbagaj – 336 litri – fiind o referinta in segmentul sau.

In partea frontala, grila hexagonala, un element distinctiv al autovehiculelor Hyundai, dobandeste o alta forma, fiind pozitionata in fata noului spoiler.

In plus, Hyundai introduce o noua culoare de caroserie, Tangerine Orange, si finisaje asortate pentru interior, disponibile doar pe Coupe. De asemenea, modelul beneficiaza de un nou design pentru jantele de aliaj de 17 inch.

Gama de motorizari Euro 6 include propulsoare pe benzina si diesel, intre 75 si 100 CP. O noua motorizare pe benzina “Kappa” de 1,4 litri va fi disponibila de la lansare, iar alta turbo pe benzina de 1,0 litru se va alatura gamei din 2015.

Proiectat si construit in Europa, i20 Coupe a fost conceput pentru a raspunde exigentelor si nevoilor clientilor europeni. Noua generatie i20, inclusiv modelul in trei usi, este fabricata in uzina de la Izmit, Turcia.

Noul i20 Coupe este unul dintre modelele pe care Hyundai Motor le va lansa in programul sau “Product Momentum 2017”, care va sustine dezvoltarea marcii in viitor.

Cinci ani garantie fara limita de kilometri

Asemenea tuturor modelelor noi din gama Hyundai, noul i20 beneficiaza de pachetul unic, disponibil doar in Europa, oferit de Hyundai, cinci ani garantie fara limita de kilometri. In plus, acest program ofera clientilor asistenta rutiera si verificari tehnice gratuite ale vehiculului pentru o perioada de cinci ani.

Informatii tehnice:

Consola fata

Consola spate

Roti fata

1520 (185/65 R15) / 1514 (195/55R16) / 1515 (205/45R17)

Roti spate

1519 (185/65 R15) / 1513 (195/55R16) / 1513 (205/45R17)

Garda la sol

Toate comunicatele