Black Friday - Noul Ford TRANSIT VAN TREND - avantaj client de pana la 6.000 € fara TVA*

Noul Ford Transit Van este construit si reinventat, astfel incat sa ofere o performanta extraordinara, pe masura nevoilor tale. Noua dinamica de conducere si economia competitiva de combustibil a  noul model, vor deveni pilonii afacerii tale.

Afla ce sustinere poate oferi noul Transit afacerii tale!

Oferta pentru Noul Ford Transit VAN 2.0l EcoBlue 105 CP, cu pachet Trend include:

- Aer conditionat;

- Oglinzi electrice;

- Senzori parcare fata/spate;

- Geamuri electrice;

- Pilot automat.

Garantie 2+2 ani / fara limita de km.

 

Solicita oferta Ford Transit Van

 

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus.  Foarte important inainte de a decide achizitia:1) avantajul comunicat este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie; contravaloarea suportului acordat de Ford Romania prin programul Rabla dezvoltat de Ford 2)Campania este adresata persoanelor juridice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. (4) Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vanzarilor organizata independent de importatorul Ford Romania SA pana la 31.12.2019, in limita stocului disponibil la dealerii Ford si este diferit de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 7.7 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 161, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

 

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019.

Descopera oferte speciale Ford si vezi datele de contact pentru toate showroom-urile Ford Tiriac Auto

Publicat la: 18.11.2019

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.