Hyundai prelungeste parteneriatul cu Muzeul Van Gogh din Amsterdam

Hyundai va continua parteneriatul cu Muzeul Van Gogh pana in anul 2022. Aceasta initiativa, care a demarat in 2016, evidentiaza obiectivul producatorului de a sustine dezvoltarea unui mediu artistic durabil. 

 

Angajamentul Hyundai de a sprijini arta a condus la incheierea de parteneriate pe termen lung cu muzee si organizatii globale, precum Tate Modern din Marea Britanie, Muzeul de Arta Contemporana al orasului Los Angeles din SUA si Muzeul National de Arta Moderna si Contemporana din Coreea. Pasiunea impartasita pentru Vincent Van Gogh si importanta acordata sustenabilitatii au format o baza solida pentru parteneriatul Hyundai - Muzeul Van Gogh. 

 

„Suntem incantati ca Hyundai va continua implicarea in acest proiect, avand in vedere perioada pe care o traversam”, au declarat Emilie Gordenker si Adriaan Dönszelmann, directorii Muzeului Van Gogh. „Rolul artei este de a contribui la dezvoltarea creativitatii. Datorita Hyundai, cei interesati vor avea ocazia de a face incursiuni virtuale in universul Van Gogh, opera si viata artistului fiind astfel accesibile publicului, chiar si in acest context social.” 

 

Hyundai Mobility Day la Muzeul Van Gogh

Prin intermediul acestei colaborari, in cazul in care situatia o va permite, pe 26 octombrie 2020 va fi organizata actiunea Hyundai Mobility Day. Programul evenimentului va include o serie de activitati educative dedicate grupurilor tinta. Pe langa acestea, sprijinul Hyundai va facilita traducerea in limba coreeana a ghidului multimedia si a ghidului muzeului.

 

Van Gogh on the Road cu Ioniq Electric si Kona Electric

Inca de la inceputul colaborarii, Hyundai a pus la dispozitia muzeului doua dintre modelele eco ale gamei - Ioniq Electric si Kona Electric, inscriptionate cu operele emblematice ale lui Vincent Van Gogh. In plus, ca parte a proiectului Van Gogh on the Road, unul dintre autovehicule a urmat traseul parcurs de catre artist in calatoria sa spre Paris. Odata cu extinderea parteneriatului, vor fi oferite organizatorilor versiunile actualizate Ioniq Electric si Kona Electric, inscriptionate de aceasta data cu lucrarile „Almond Blossom” si „Sunflowers”.

 

Pentru mai multe detalii despre modele si oferte Hyundai, accesati pagina dealer Hyundai

Publicat la: 24.04.2020

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.