Jaguar F-Type a fost desemnat decapotabila anului de catre Top Gear

Jaguar a primit distinctia “Decapotabila anului” pentru modelul F-TYPE, in cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, care a avut loc in data de 16 Decembrie, la Restaurant Sofa din Bucuresti.

Premiile Top Gear Romania se acorda in cadrul unei festivitati anuale, cea de anul acesta ajungand la editia cu numarul 4 in Romania, in urma jurizarii redactiei revistei omonime din Marea Britanie.

Jaguar F-TYPE este un automobil sport cu  doua locuri, decapotabil, care ofera performanta, agilitate si satisfactie maxima conducatorului auto.  Modelul asigura continuitatea  unei istorii sport de peste 75 de ani, cand au fost lansate unele dintre cele mai frumoase si dezirabile masini construite vreodata.

F-TYPE ofera o suspensie fata si spate cu brate duble integral din aluminiu si un raspuns prompt al sistemului de directie, pentru manevrabilitate superioara. Arhitectura caroseriei din aluminiu a fost optimizata pentru a oferi cel mai rigid sistem de prindere a suspensiei, cu o rigiditate crescuta cu 30% in punctele cheie, fata de orice alt model Jaguar.

Modelul este disponibil spre echipare cu trei motorizari supraalimentate, pe benzina: V6 3.0l, 340CP; V6 3.0l, 380CP si V8 5.0l, 495CP.

Jaguar F-TYPE Convertible este disponibil spre vanzare, in Romania, din luna mai 2013.

Mai mult, versiunea Coupé a modelului F-TYPE se anunta a fi cel mai dinamic si orientat catre performanta model sport produs vreodata de Jaguar. Produsa cu trei tipuri de motorizare: F-TYPE R, F-TYPE S si F-TYPE, varianta Coupé va fi disponibila spre vanzare in Romania incepand cu luna mai 2014.

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.