JAGUAR LANSEAZĂ NOUL F-TYPE

● Noul design: F-TYPE evoluează într-o formă mai sculptată și recognoscibilă a mașinii sport definitorii Jaguar 

● Materialele luxoase, lucrătura precisă și detaliile atractive definesc interiorul concentrat pe șofer

● Noul panou de bord virtual HD de 12,3 inci și sistemul audio Meridian contribuie la experiența de condus

● Noul Jaguar F-TYPE R are 575CP cu un motor V8 și ajunge de la 0 la 100 km pe oră în doar 3,7 secunde. Este prevăzut cu șasiu si suspensie îmbunătățite, bare anti-ruliu, direcție asistată electric și stiluri noi de jante

● Noile modele V8 450CP vin cu tracțiune spate și integrală – cu o dinamică adaptată pentru o performanță exploatabilă 

● Cu ajutorul informațiilor primite de la Jaguar XE SV Project 8, transmisia Quickshift a fost recalibrată în mod minuțios pentru o schimbare mai rapidă și mai evidentă a treptelor de viteză

● First Edition cu pachetul de design exterior, plafon exterior contrastant negru, jante unice de 20 inci, scaune Performance cu piele Windsor și 12 direcții de reglare și monogramă cusută

● Disponibil pentru comandă, în România, începând cu 2020

 

Noul Jaguar F-TYPE arată mai frumos ca niciodată și încorporează ADN-ul designului Jaguar în cea mai pură formă a sa. Mașina sport oferă un echilibru perfect între performanță și satisfacția șoferului, ce constă într-un design mai agresiv și un habitaclu definit de materiale luxoase.

Gama de motoare puternice include opțiuni cu patru și opt cilindri, toate adaptate la transmisiile Quickshift cu opt viteze și control manual, cu ajutorul padelelor montate pe volan. 

De asemenea, noul F-TYPE oferă o tehnologie concentrată pe nevoile șoferului, care include un panou de bord TFT de 12,3 inci de înaltă definiție cu informații configurabile, un sistem infotainment Touch Pro, posibilitatea actualizării de software over-the-air, astfel încât să fie mai confortabil pentru client, fără a fi nevoie să viziteze un retailer. Cele două sisteme audio Meridian permit o reproducere îmbunătățită a sunetului.

Julian Thomson, Director de Design Jaguar, a declarat: „Proiectarea celui mai frumos vehicul sport, cu o puritate, proporție și prezență care sunt negreșit specifice Jaguarului: aceasta a fost provocarea pe care ne-am impus-o. Noul F-TYPE este mai spectaculos ca niciodată, cu o claritate și mai sporită a obiectivului cu privire la fiecare linie, suprafață și funcție, încorporând ADN-ul adevăratului design Jaguar.

Tehnologiile de vârf, materialele și finisajele de lux conferă o estetică funcțională, într-un interior care va încânta șoferul și pasagerul deopotrivă, chiar înainte de pornirea motorului și începerea călătoriei. Jaguar produce mașini sport de peste 70 de ani și tocmai această moștenire bogată a inspirat echipa să creeze ceva cu adevărat extraordinar.”

Designul premiat al modelului F-TYPE a evoluat concentrându-se pe mai multă puritate și disciplină și o formă perfect sculptată. Farurile Pixel LED, foarte subțiri*, cu lumini de zi cu design actualizat în forma literei „J”  și indicatoarele de direcție, se integrează perfect în suprafața din „metal lichid” a noii capote de tip scoică, exagerând lățimea vizuală și accentuând atitudinea impunătoare. Noua bară frontală și masca subtil lărgită sporesc prezența și impactul vizual.

Partea posterioară subliniază silueta dramatică, spectaculoasă a modelului F-TYPE, în timp ce noile stopuri combină o linie sinuoasă LED inconfundabilă, inspirată de SUV-ul electric Jaguar I-PACE.

Interiorul combină măiestria tradițională Jaguar cu materialele contemporane, prețioase, precum pielea Windsor și finisajele Noble Chrome. Printre frumoasele detalii se numără logo-ul cusut pe scaune, căptușeala ușilor și tetiere, precum și marcajele subtile „Jaguar Est. 1935” de pe consola centrală, butonul torpedoului și ghidajele centurilor de siguranță.

Panoul de bord HD TFT configurabil de 12,3 inci prezintă o varietate de afișaje și o hartă completă, dar așa cum îi stă bine unui vehicul sport, modul implicit este caracterizat de turometrul central mare. Această funcție și lumina schimbătorului de viteze transmit subtil caracterul concentrat pe șofer și potențialul de performanță al modelului F-TYPE.

Chiar înainte de începerea călătoriei, F-TYPE încântă șoferul cu spectacolul vizual al mânerelor ușilor și gurilor de ventilație escamotabile. 

Motorizările disponibile în România – în patru cilindri cu putere de 300CP și în 8 cilindri V8 cu puteri de 450CP și respectiv 575CP – sunt prevăzute cu evacuare sport activă cu intensitatea zgomotului reglabilă. Clienții care aleg motorul V8 450CP sau 575CP beneficiază de noua funcție Quiet Start, care asigură un sunet mai subtil, mai rafinat. Dacă se dorește, Quiet Start poate fi suprasolicitat prin selectarea Modului Dynamic sau prin apăsarea butonului de evacuare sport activă cu intensitatea zgomotului reglabilă.

Alan Volkaerts, Director Linie de Vehicule, Jaguar F-TYPE, declară: „Noul F-TYPE este vehiculul sport Jaguar prin definiție și continuă să stabilească standardul pentru puritatea designului, bucuria și satisfacția fiecărui șofer, dar și o experiență de condus cu adevărat specială – făcând fiecare călătorie extraordinară.

Designul său atemporal este mai recognoscibil ca niciodată, tehnologiile precum panoul de bord virtual de înaltă definiție sporesc orientarea către necesitățile șoferilor, în timp ce sistemele de propulsie prezintă o gamă de opțiuni incomparabilă în acest segment. Entuziaștii vor aprecia noul F-TYPE R cu motor V8 de 575CP, șasiul îmbunătățit și sistemul inteligent cu tracțiune integrală, care oferă o performanță cu adevărat deosebită în orice condiții, în timp ce păstrează manevrabilitatea inerentă.”

Noul motor V8 de 450CP a fost dezvoltat pentru a oferi o performanță exploatabilă și plină de satisfacții – cuplul său maxim de 580Nm fiind generat la numai 2.500rpm. Acesta este disponibil cu tracțiunea integrală și – pentru pasionați – tracțiunea spate. 

Creșterea randamentului motorului V8 al modelului F-TYPE R cu tracțiune integrală la 575CP și 700Nm (de la 550CP, respectiv 680Nm) oferă o performanță cu adevărat deosebită în toate condițiile și pe orice vreme, menținând în același timp manevrabilitatea inerentă. Performanța este excepțională: sprintul comparativ până la 100km/h durează doar 3,7 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 300km/h.

Pentru a oferi o agilitate mai bună, puterea crescută a modelului F-TYPE R este adaptată unui șasiu echipat cu jante noi de 20 inci Gloss Black cu 10 spițe și finisaj diamond-turned, unei suspensii noi, a barelor anti-ruliu și a unei suspensii spate mai rigide.

Pe baza informațiilor acumulate prin dezvoltarea Jaguarului XE SV Project 8, ediție limitată, transmisiile Quickshift atât ale noului model F-TYPE R cât și ale modelului V8 450CP au fost recalibrate cu meticulozitate pentru o experiență a condusului mai interesantă. Noul F-TYPE R oferă în mod specific schimbări de viteză mai rapide și mai clare la acționarea padelelor montate pe volan sau a selectorului de viteze SportShift. Atât schimbările spre o treaptă de viteză superioară, cât și inferioară sunt mai rapide și oferă o senzație mai conectată și mai receptivă.

Clienții au posibilitatea de a alege și varianta exclusivistă F-TYPE First Edition. Bazat pe nivelul de echipare R-Dynamic, First Edition este disponibil doar în primul an de la lansare și are detalii unice precum Pachetul de Design Exterior în contemporanul Dorchester Grey și jante de 20 de inci Gloss Black cu 5 spițe și finisaj Diamond-Turned, acestea completând posibilitatea de a alege între culorile exterioare Santorini Black, Eiger Gre sau Fuji White.

Interiorul este dotat cu scaune din piele Windsor, ajustabile pe 12 direcții, în nuanța negru Ebony și cusături Light Oyster sau în nuanța roșu Mars și cusături Flame Red. Printre alte îmbunătățiri se numără panoul de bord învelit în alcantara cu monograma embosată, padelele din aluminiu și un plafon din piele întoarsă negru Ebony.

Gama F-TYPE este produsă în fabrica Jaguar din Castle Bromwich din Regatul Unit și constă în:

F-TYPE Coupé și Convertibil:

o 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

o 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

 

F-TYPE R-Dynamic Coupé și Convertibil:

o 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

o 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

 

F-TYPE First Edition Coupé și Convertibil:

o 300CP 2.0-litri patru cilindri; Quickshift RWD

o 450CP 5.0-litri V8; Quickshift; RWD/ AWD

 

F-TYPE R Coupé și Convertibil:

o 575CP 5.0-litri V8; Quickshift AWD

 

* Farurile Pixel LED sunt disponibile exclusiv la noul F-TYPE R

 

Publicat la: 05.12.2019

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.