Noul Jaguar F-Type

Cea mai noua sportiva a britanicilor a ajuns in Romania. Lansarea nouluI F-Type a avut loc in cadrul deschiderii oficiale a locatiei Loft Mamaia de pe 13 iulie. Modelul este disponibil in showroom-ul Jaguar Tiriac Auto din Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 107A. Imagini de la lansare, puteti gasi aici.

F-TYPE este cu adevarat o masina sportiva. Ultima expresie a designului Jaguar, modelul mosteneste stilul, performanta si personalitatea cuceritoare a masinilor Jaguar. Cu un design atractiv si o gama de motorizari de noua generatie, extrem de performante, noul F-Type este conceput pentru a oferi o experienta unica. Design-ul exterior inspira putere si dinamism, amplificate de farurile de zi cu tehnologie LED, grila frontala si liniile agresive, pe cand la interior toate comenzile si indicatorii sunt la indemana soferului, grupate ergonomic pe functii.

In luna aprilie, Jaguar F-TYPE a primit distinctia “Masina cu cel mai bun design din lume” in cadrul prestigioasei competitii World Car Awards 2013, ce s-a desfasurat la Salonul Auto de la New York. "O creatie de design trebuie sa spuna o poveste, iar fiecare linie a lui F-Type are un inceput, un sens si o incheiere. Daca fiecare linie este creata independent si i se acorda special destul timp in materie de estetica si dimensiuni, atunci intregul ansamblu va trece cu brio testul timpului", a declarat Ian Callum, Director de Design la Jaguar.
 
F-Type prezinta trei motoare supraalimentate – 3.0 V6 340 CP, 3.0 V6 380 CP si 5.0 V8 495 CP. Indiferent de motorul pentru care opteaza, viitorii soferi ii vor putea gestiona puterea cu ajutorul unei transmisii Quickshift cu 8 viteze. Pentru a maximiza beneficiile structurii avansate, noul F-TYPE ofera o suspensie fata si spate cu brate duble integral din aluminiu si un raspuns prompt al sistemului de directie, pentru manevrabilitate absoluta. Arhitectura caroseriei din aluminiu a fost optimizata pentru a oferi cel mai rigid sistem de prindere a suspensiei, cu o rigiditate crescuta cu 30% in punctele cheie, fata de orice alt model Jaguar.


Modelul cabrio este disponibil in trei modele:


F-Type
Creat sa ofere placerea condusului, F-Type este pus in miscare de un motor V6 de 3.0 litri Supraalimentat, capabil sa dezvolte o putere maxima de 340 CP si un cuplu motor de 450 de Nm. Transmisia automata Quickshift cu 8 rapoarte desavarseste caracterul dinamic al modelului. Acesta ajunge de la 0 la 100 km/h in 5.3 secunde.
 

F-Type S

Imbina dinamica high-tech cu performanta motorului Supraalimentat 3.0 V6 ce dezvolta 380 CP si cuplu maxim de 460 Nm. In doar 4.9 secunde F-Type S ajunge la 100 km/h, iar viteza maxima ce poate fi atinsa de aceasta versiune este de 275 km/h.
 

F-Type V8 S

Prezinta o dinamica avansata si performanta ce iti taie respiratia datorita motorului 5.0l Supraalimentat, cu un propulsor V8 nou de 495 CP ce dezvolta un cuplu de 625 Nm, destul pentru a propulsa atleticul model de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde. Viteza maxima este limitata la 300 km/h, iar emisiile de CO2 se incadreaza in dreptul cotei de 259 g/km.

Cum suna un motor V8 de 5 litri Supraalimentat, care dezvolta 495 CP si 625 Nm? Aflati din filmuletul de mai jos.


 

Preturile pentru noul model:

PRETURIF-TYPEF-TYPE SF-TYPE V8 S 
FARA TVA 63.000 73.000 85.000
CU TVA 78.120 90.520 105.400
MOTORIZARI3.0 V6 340CP
SUPERCHARGED BENZINA
3.0 V6 380CP
SUPERCHARGED BENZINA
5.0 V8 495CP
SUPERCHARGED BENZINA
Capacitate cilindrica (cc) 2,995 2,995 5,000
Putere maxima (CP/KW) 340/250 380/280 495/364
Cuplu maxim (Nm)  450 460 625
Transmisie Quickshift automata
cu 8 rapoarte
Quickshift automata
cu 8 rapoarte
Quickshift automata
cu 8 rapoarte
PERFORMANTE   
0-100 km/h (secunde) 5.3 4.9 4.3
Viteza maxima (km/h) 260 275 300

Pentru mai multe informatii despre model, va rugam sa descarcati brosura de mai jos.


 

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.