Noul Jaguar F-PACE: Luxos, Conectat, Electrificat

● Vă prezentăm noul Jaguar F-PACE: design exterior perfecționat, un interior complet nou, conectivitate avansată și, pentru prima dată, un grup motopropulsor electrificat eficient;

● Exterior îmbunătățit: design nou al capotei, 4 faruri LED foarte subțiri, grilă nouă, lămpi și bară spate noi ― pentru o prezență impunătoare;

● Habitaclu perfect prelucrat: habitaclul nou se remarcă prin detalii exclusiviste, materiale de lux și tehnologie intuitivă, creând o oază de confort pentru toți pasagerii;

● Motorizări electrificate: motorizări hibride cu încărcare la priză (PHEV) sau mild hibrid (MHEV) ― pentru rafinament și eficiență îmbunătățite;

● PHEV: motorizarea hibridă cu încărcare la priză și motor termic pe benzină, cu 4 cilindri, de 404 CP, asigură o autonomie în modul electric de până la 53 km, iar emisiile minime de CO2 sunt de 49 g/km*;

● MHEV cu 6 cilindri, diesel și pe benzină: noile motoare Ingenium cu 6 cilindri, de 3.0 litri 400 CP, pe benzină, precum și cea mai noua variantă a motorului diesel Ingenium cu 6 cilindri, de 300 CP, cu tehnologie MHEV, se remarcă prin rafinament și performanțe excepționale ;

● Cele mai noi motorizări diesel: motorul turbodiesel Ingenium, cu 4 cilindri, de 2,0 litri, asigură o eficiență îmbunătățită, grație tehnologiei mild hibrid (MHEV);

● Conectivitate perfectă: tehnologiile includ Pivi Pro, cel mai nou sistem multimedia Jaguar, care poate fi accesat cu ajutorul unui ecran tactil complet nou, cu diagonala de 11,4 inch, cu suprafață curbată;

● Întotdeauna la zi: actualizarea prin wi-fi permite instalarea discretă și de la distanță a ultimelor versiuni software ale sistemelor vehiculului;

● Confortul pasagerilor: sistem inovator de reducere activă a zgomotului la rulare și ionizarea aerului din habitaclu, cu filtrare PM2.5, pentru a capta particulele foarte fine și alergenii.

 

 

Cu un exterior nou și impunător, un interior complet schimbat și rafinat, cea mai noua generație a sistemului multimedia Pivi Pro și motorizări cu 4 și 6 cilindri, cu tehnologie PHEV și MHEV, noul Jaguar F-PACE este mai luxos, mai conectat și mai eficient. Varianta PHEV cu 4 cilindri, de 404 CP, are o autonomie maximă în modul electric de 53 km*. 

Designul exterior nou conferă acestui SUV performant și apreciat o personalitate puternică și încrezătoare, beneficiind de o capotă nou sculptată, prize de aer mai late și suprafețe mai placute la atingere și mai bine bine conturate. Capota nouă contribuie, de asemenea, la aerodinamicitatea exteriorului, prin reducerea suprafețelor reflexive în partea din față a vehiculului. Grila mărită se remarcă prin detaliile în formă de diamant, iar prizele de aer laterale includ acum sigla Jaguar. Bara față nouă, cu prize de aer reproiectate și grile închise la culoare, conferă noului F-PACE un aspect mai puternic și mai dinamic.  

Cele 4 faruri noi, foarte subțiri, cu lumini de zi (DRL) în formă de dublu J, cu tehnologie Pixel LED disponibilă opțional, conferă o luminozitate îmbunătățită. Cu faza lungă adaptivă, care evaluează condițiile de deplasare și adaptează automat faza lungă pentru a ocoli vehiculele care vin din față și indicatoarele rutiere, sistemul poate genera fascicule variabile, prin selectarea unor segmente de LED-uri diferite, pentru a optimiza vizibilitatea fără a distrage atenția celorlalți șoferi.   

În echiparea standard a gamei de modele este disponibilă tehnologia Premium LED, cu fază lungă adaptivă pentru modelele SE și HSE. Tehnologia utilizează camera video față pentru  comutarea automată între faza lungă și faza scurtă și pentru a nu-i orbi pe șoferii vehiculelor care vin din față. De asemenea, toate modelele dispun de semnalizatoare dinamice, care asigură un plus de eleganță.    

În partea din spate, stopurile noi și subțiri includ motivul șicanei duble specific Jaguar – prezentat în premieră pe modelul electric I-PACE – pentru a accentua lățimea vehiculului. Bara reproiectată și hayonul nou, sculptat, impresionează și sporesc robustețea ansamblului. 

În echiparea R-Dynamic, F-PACE se remarcă printr-o serie de elemente de design specifice, care conferă un aspect mai dinamic, în timp ce toate modelele sunt disponibile cu pachetul exterior suplimentar Black, care sporește aspectul sportiv cu elemente specifice, de culoare negru lucios. 

 

 

Interior nou, perfect prelucrat 

Modelul F-PACE se remarcă printr-un interior complet nou, mai luxos, conectivitate îmbunătățită,rafinament și silențiozitate sporite. Designul postului de conducere este mai îndrăzneț, mai dinamic și mai axat pe cerințele șoferului. O consolă centrală nouă, sportivă, cu un profil mai suplu, se integrează perfect cu planșa de bord și include încărcător wireless și un compartiment mai mare de depozitare. 

Elementul fundamental al noului interior este ecranul tactil curbat, cu diagonala de 11,4 inch, integrat perfect într-o ramă din magneziu elegantă, care controlează noul sistem multimedia Pivi Pro. Finisajele naturale, cu ornamente din lemn și aluminiu, îmbracă partea superioară a ușilor și toată lățimea planșei de bord.  

Julian Thomson, directorul de design Jaguar, a spus: „Noul F-PACE este dinamic și impunator, o apariție elegantă pe stradă – reprezintă o evoluție importantă a limbajului de design Jaguar. Luxul deosebit și atenția sporită la detalii din habitaclul modelului F-PACE, cu tehnologii inovatoare, perfect integrate, sunt o garanție a faptului că șoferul și pasagerii se vor simți speciali de fiecare dată când urcă la bord.” 

Noul selector de viteze – doar unul dintre multele detalii interesante – are partea superioară finisată cu o cusătură ca a mingii de crichet, iar partea inferioară este realizată din metal atent prelucrat, pentru o senzație mai plăcută la atingere. 

Fețele de uși, cu mâner cu design tridimensional, asigură un acces mai ușor și un spațiu de depozitare sporit pentru sticle și alte articole, iar butoanele pentru acționarea electrică a geamurilor ocupă o poziție mai joasă și mai ergonomică.  

Scaunele noi dispun de perne mai late, funcții de masaj inedite și o acoperire mai mare a zonelor încălzite și ventilate. La unele modele, sigla Jaguar este ștanțată pe toate tetierele, iar etichetele „Est.1935 Jaguar Coventry” de pe tapițerie subliniază tradiția mărcii. 

O gamă de tehnologii avansate asigură sănătatea și confortul tuturor pasagerilor. Cu ajutorul tehnologiei Nanoe, ionizarea aerului din habitaclu îmbunătățește calitatea aerului, prin eliminarea alergenilor și mirosurilor neplăcute. De asemenea, dispune și de un sistem de filtrare care captează particulele foarte fine – inclusiv particulele PM2.5 – pentru a îmbunătăți starea de sănătate și confortul pasagerilor.  Clientul activează sistemul prin apăsarea butonului „Purify”. 

 

 

Motorizare hibridă cu încărcare la priză, puternică și performantă 

Noul F-PACE este disponibil cu motorizarea P400e PHEV, cu cea mai noua generație a motorului cu 4 cilindri și cu noile motorizări Ingenium diesel și pe benzină, cu 6 cilindri în linie. Pentru anumite motorizări este disponibilă în premieră tehnologia mild hibrid (MHEV). Toate modelele F-PACE sunt echipate cu tracțiune integrală inteligentă și transmisie automată cu 8 trepte. Gama de motorizări include: 

Diesel 

• 4 cilindri turbo de 2.0 litri MHEV 163 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD • 4 cilindri turbo de 2.0 litri MHEV 204 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD • 6 cilindri turbo de 3.0 litri MHEV 300 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD 

Benzină 

• 4 cilindri turbo de 2.0 litri 250 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD • 6 cilindri S/C și turbo de 3.0 litri MHEV 400 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD • 4 cilindri turbo de 2.0 litri PHEV 404 CP, transmisie automată cu 8 trepte, AWD 

Combinat, noul model PHEV cu 4 cilindri de 2,0 litri dezvoltă o putere de 404 CP și un cuplu de 640 Nm, cu ajutorul motorului pe benzină și motorului electric de 105 kW. Motorul electric avansat este alimentat de o baterie litiu-ion de 13,6 kWh și permite reducerea emisiilor de CO2 la 49 g/km* și a consumului de combustibil la 2.2 l/100 km*, precum și obținerea unei accelerații impresionante de 5,3 secunde 0-100 km/h. 

Dacă bateria este complet încărcată, noul P400e are o autonomie de până la 53 km în modul electric, permițând noului F-PACE PHEV să facă un traseu, dus-întors, de 30,2 km în modul EV, fără a fi necesară încărcarea. Stațiile de încărcare rapidă (30 kW CC) asigură o încărcare de la 0 la 80% în 30 de minute, iar o stație de încărcare de 7 kW instalată la domiciliu realizează aceeași operație în numai 1 ora și 40 de minute.  

Tehnologia MHEV avansată, disponibilă pentru motorizările diesel cu 4 și 6 cilindri și pe cele pe benzină cu 6 cilindri utilizează un alternator-demaror cu o curea încorporată (BiSG), care permite recuperarea energiei pierdute de obicei în timpul încetinirii sau frânării. Această energie este apoi stocată într-o baterie litiu-ion separată, de 48 V, înainte de a fi utilizată în mod inteligent pentru a asista motorul la accelerare și pentru a asigura un sistem stop/start mai rafinat.  

Cu tehnologie MHEV, motorul diesel Ingenium de nouă generație, de 2.0 litri, cu 4 cilindri și 163 CP se remarcă prin emisii de CO2 minime de 161 g/km* și un consum de combustibil minim de 6.2 l/100 km*. 

Motorul diesel cu 6 cilindri în linie și 300 CP se evidențiază prin performanțe bune începând de la turații mici, un consum de combustibil minim de 7.4 l/100 km* și emisii de CO2 minime de 194 g/km*. Performanțele sunt la fel de impresionante ca eficiența competitivă, cu o accelerație 0-100 km/h în numai 6.4 secunde.  

Datorită utilizării unor tehnologii avansate, precum turbocompresoarele secvențiale legate în serie și sistemul avansat de tratare ulterioară a gazelor de eșapament, noua motorizare diesel respectă standarde exigente de emisii, inclusiv Euro 6d-Final, fiind una dintre cele mai performante motorizări diesel din lume. 

Clienții care preferă modelele pe benzină pot alege motorul cu 6 cilindri în linie, 400 CP, de 3.0 litri, care dezvoltă un cuplu de 550 Nm. Acesta este echipat cu cele mai noi tehnologii în domeniul motoarelor, cum ar fi un compresor acționat electric asistat de un turbocompresor de tip twin scroll și sistem de distribuție variabilă continuă (CVVL), pentru a fi deopotrivă performant și rafinat. În varianta de 400 CP, noul F-PACE are o accelerație 0-100 km/h în numai 5,4 secunde. 

Nu în ultimul rând, motorul Ingenium pe benzină, cu 4 cilindri, de 2.0 litri și 250 CP, dezvoltă un cuplu de 365 Nm, accelerează 0-100 km/h în 7,3 secunde, are emisii de CO2 minime de 209 g/km* și un consum de combustibil minim de 7.9 l/100 km*.  

Toate motorizările sunt cuplate la transmisia automată cu 8 trepte Jaguar, care poate fi controlată de la padelele de pe volan, pentru un plus de implicare din partea șoferului.  

Colin Kirkpatrick, inginer șef de produs Jaguar, a spus: „Noul Jaguar F-PACE oferă un grup motopropulsor pentru orice preferință. Sistemul PHEV de nouă generație asigură un consum de combustibil și costuri de exploatare foarte reduse, iar autonomia în modul electric de până la 53 km este suficientă pentru a permite naveta zilnică a majorității clienților. Gama diversificată de motorizări include cele mai noi motoare diesel şi pe benzină Ingenium, echipate cu tehnologii avansate, și asigură o combinație perfectă de performanțe, rafinament și eficiență.” 

Toate modelele F-PACE sunt echipate standard cu tracțiune integrală, iar sistemul Intelligent Driveline Dynamics conferă un comportament specific vehiculelor cu propulsie, cu posibilitatea de a varia aproape instantaneu cuplul motor distribuit punților, în funcție de condițiile de deplasare.  

Șasiul noului F-PACE a fost actualizat, pentru a permite introducerea noilor motoare electrificate și ultimelor variante ale sistemelor JaguarDrive Control și sistemului de asistență la pornirea de pe loc. 

Ultima variantă a sistemului JaguarDrive Control include modurile confort, eco, ploaiegheață-zăpadă și dinamic, care pot fi selectate manual de către șofer, în funcție de condițiile de deplasare. Setările selectate cu ajutorul unui nou buton rotativ din dreptul noului selector al transmisiei adaptează răspunsul direcției, transmisiei, accelerației și (dacă este adaugat opțional) sistemului Adaptive Dynamics. 

Asistența la pornirea de pe loc asigură un confort sporit și o funcționare mai lină decât sistemul convențional de asistență la pornirea din pantă. Noua tehnologie păstrează frânele activate pentru o perioadă de timp nelimitată, dacă vehiculul staționează în pantă, și eliberează lin frânele, numai atunci când șoferul apasă pedala de accelerație pentru a porni de pe loc. 

 

 

Tehnologii conectate de ultimă generație 

Noul F-PACE are la bază arhitectura electronică avansată Jaguar, denumită EVA 2.0, compatibilă cu o serie de tehnologii noi, pentru ca vehiculul să fie întotdeauna conectat și actualizat.  

Cea mai nouă tehnologie multimedia Pivi Pro poate fi accesată cu ajutorul noului ecran tactil HD curbat, cu diagonala de 11,4 inch. Principalele avantaje sunt claritatea îmbunătățită, ecranul fiind de 3 ori mai luminos și cu 48% mai mare decât ecranul anterior, cu diagonala de 10 inch, iar meniurile simplificate permit șoferilor să vizualizeze până la 90% din comenzile curente în ecranul principal, având nevoie de cel mult 2 apăsări.  

Pentru a permite șoferilor să acceseze rapid informații esențiale, noul F-PACE este echipat și cu un ecran HD interactiv pentru șofer, cu diagonala de 12,3 inch, grafică îmbunătățită și aspect configurabil, care poate afișa harta de navigație în ecran complet (cu instrucțiuni pas cu pas), instrumente digitale, media, agenda sau detaliile sistemului multimedia. Cu ajutorul celei mai noi tehnologii de afișare a informatiilor pe parbriz -  head-up display, noul F-PACE oferă șoferilor toate informațiile de care au nevoie, fără a le distrage atenția de la condus. 

Noul sistem multimedia intuitiv dispune în echiparea standard de Apple CarPlay® și permite clienților să conecteze simultan 2 telefoane mobile prin Bluetooth. De asemenea, în funcție de piață, sunt disponibile în echiparea standard sistemele Android Auto™ și Baidu CarLife.  

Încărcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, permite încărcarea rapidă a unui smartphone. De asemenea, sistemul asigură o claritate îmbunătățită a apelurilor, cu ajutorul unei antene externe. 

Pentru a permite pornirea instantanee, Pivi Pro are o sursă de alimentare separată și este pregătit de utilizare imediat ce clienții se urcă la volan.  

Gama de tehnologii noi de confort include funcția de actualizare software prin wi-fi, care permite acestui SUV performant să utilizeze întotdeauna cea mai nouă versiune de software. Tehnologia permite proprietarilor să nu fie nevoiți să meargă la dealer pentru actualizarea software-ului vehiculului.  

Tehnologia de reducere activă a zgomotului la rulare, o premieră în segment, monitorizează continuu vibrațiile provenite de la suprafața de rulare și calculează unda de sunet contrară, pentru a elimina zgomotul pe care îl aud pasagerii. Acest lucru asigură linistea în habitaclu, pentru un rafinament îmbunătățit și oboseală redusă, asociată de obicei cu expunerea prelungită la zgomote cu o frecvență redusă.  

Pentru un plus de confort, a doua generatie a cheii inteligente tip brățară poate fi utilizată pentru a bloca, debloca și porni vehiculul fără a fi necesară prezența cheii obișnuite în vehicul. Dispozitivul cu baterie include un ceas și are o autonomie de 7 zile.  

Noul F-PACE beneficiază și de ultima generație de tehnologie de asistență pentru șofer. Aceasta include opțiunea de avertizare luminoasă la coborarea din mașină a pasagerilor din spate și din față. Controlul adaptiv al vitezei de croazieră menține în mod automat o anumită distanță până la vehiculul din față. 

Cea mai nouă tehnologie de camere video perimetrale 3D Jaguar asigură funcții 3D avansate și opțiuni suplimentare de vizualizare în timpul manevrării vehiculului. Funcțiile disponibile includ afișare intersecție, perspectivă 3D și imagine ClearSight - sistem care poate face mașina transparentă, astfel încât utilizatorul poate vizualiza ce este dedesubt, dotare deosebit de utilă în off-road. 

Angajamentul Jaguar privind crearea de vehicule puternice și ușoare continuă cu noul  F-PACE. Structura realizată în cea mai mare parte din aluminiu utilizează aluminiul reciclat din producția în buclă închisă, pentru o sustenabilitate îmbunătățită, și reprezintă o contribuție importantă la realizarea obiectivului Jaguar, o lume cu zero emisii, zero accidente și zero aglomerație.    Clienții pot selecta dintre nivelele de echipare S, SE și HSE, toate disponibile si în versiunea R-Dynamic. Opțional, pentru toate versiunile poate fi comandat pachetul exterior Black.  

 

Publicat la: 15.09.2020

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.