Tiriac Auto Online Expo 2020: “salon virtual”, la prima editie

În perioada 19 – 23 octombrie, se desfasoara evenimentul Tiriac Auto Online Expo, un “salon auto” neconventional, adaptat contextului actual de distantare fizica.   Tiriac Auto, una dintre cele mai puternice si extinse retele de dealeri auto si service din România,  organizeaza, în premiera în România,  un concept de eveniment auto ce se va desfasura integral online.  Pasionatii de automobile au parte de un scenariu similar cu cel al evenimentelor traditionale, cu deosebirea ca acest salon poate fi vizitat… de acasa. De altfel, chiar “Viziteaza-ne de-acasa “ este sloganul acestui eveniment, transmis în sectiunea speciala a site-ului www.tiriacauto.ro.

Online, unele dintre cele mai interesante modele ale marcilor Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi si Tiriac Auto Rulate sunt prezentate de catre consilierii de vânzari, prin intermediul materialelor video realizate în showroom-urile din reteaua Tiriac Auto.  În plus, pentru fiecare marca, Tiriac Auto a pregatit oferte speciale dedicate vizitatorilor evenimentului, atât de vânzari auto noi & auto rulate, cât si de service.  

Programul Tiriac Auto Online Expo lanseaza un concept inspirat de evenimentele de lunga durata, transmise în regim mixt, in direct si pre-inregistrat.  Fiecare dintre cele cinci zile este dedicata exclusiv uneia sau mai multor marci din portofoliu Tiriac Auto, programul zilnic începând cu o transmisie LIVE din showroom, realizata de jurnalistii auto Costin Giurgea si Tudor Bratu. 

Urmeaza, pe parcursul zilei, din ora în ora, prezentarile de automobile, ce se vor regasi atât pe site-ul www.tiriacauto.ro , cât si pe canalele social media ale Tiriac Auto: Facebook si You Tube.   Programul se incheie, zilnic, cu o sesiune Q&A LIVE, moderata de Costin Giurgea si Tudor Bratu, în care consilierii de vânzari Tiriac Auto raspund intrebarilor trimise online, de vizitatori în sectiunea dedicata, de pe siteul www.TiriacAuto.ro. Cele mai interesante întrebari sunt premiate în fiecare zi.   

 “Prin evenimentul Tiriac Auto Online Expo 2020 încercam sa ramanem la fel de aproape de clientii nostri, ca si în perioada de dinainte de restrictiile generate de pandemie. Ma bucur ca Tiriac Auto marcheaza înca o premiera în România, prin acest concept de eveniment.  Stim cu totii ca saloanele auto fac parte din traditia industriei si au fost întotdeauna un spatiu încarcat de pasiune, în care noile automobile au întâlnit viitorii proprietari, fanii si jurnalistii.  Trebuie sa fim pregatiti sa depasim si momentele atipice, iar actiunea noastra este unul din pasii pe care-i facem in aceasta directie. Este un proiect de echipa Tiriac Auto, în care s-au implicat colegi din Bucuresti si din tara, pentru a veni în întâmpinarea asteptarilor clientilor nostri. Speram ca prin eforturile noastre si în urma impresiilor primite sa repetam aceste actiuni si experiente, din ce în ce mai bine si mai des, în viitor”, a declarat Marius Marian, CEO Tiriac Auto. 

Despre Tiriac Auto

Tiriac Auto este una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din România, cu peste 25 de ani de experienta, reprezentând sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai, precum si divizia dedicata autovehiculelor second hand – Tiriac Auto Rulate. Tiriac Auto face parte din Tiriac Group, ce reuneste companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de paza si protectie, property management si servicii de media. 

Publicat la: 26.10.2020

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.