Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI www.tiriacauto.ro

 

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să vă explice ce date cu caracter personal colectăm prin intermediul website-ului www.tiriacauto.ro, de ce le colectăm și ce facem cu ele. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le veți citi cu atenție.

 1. CINE SUNTEM

 

Societatea noastra, ȚIRIAC AUTO SRL cu sediul in Bulevardul Expoziției, Nr. 2, București, cod unic de înregistrare 11331727, înregistrată la Registrul Comerului sub nr. J40/745/2012, în calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.tiriacauto.ro si in calitate de „operator” în sensul normelor instituite de legislaia naională și de Regulamentul General privind Protecia Datelor (Regulamentul nr. 679 elaborat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE) (rom. RGPD, engl. GDPR), care a intrat in vigoare de la data de 25 mai 2018, prelucrează date cu caracter personal, angajându-se în aceste sens să respecte dreptul la viață privată al persoanelor care accesează website-ul și să asigure protectia corectă a prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (DCP) pentru vizitatori și utilizatori.

 

Ne puteți contacta oricând pentru informații și lămuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, folosind următoare date de contact:

- Adresa poștală: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

- Telefon: 0374.14.14.14

- Responsabilul cu protecia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: date@tiriacauto.ro

 

 2. APLICABILITATEA PREZENTEI POLITICI

 

Această Politică de confidențialitate se aplică urmatoarelor categorii de persoane:

 

- Vizitatori – reprezintă persoanele care accesează pagina www.tiriacauto.ro, anonimi;


- Utilizatori – reprezintă persoanele care utilizează site-ul și completează formularele de contact din website.

Deși puteți accesa conținutul website-ului fără a furniza vreo informație personală, cu excepția cookie-urilor (în acest sens vă rugăm să consultați Politica de Cookie pentru detalii suplimentare), în cazul în care completai online informații cu caracter personal, societatea noastră le poate utiliza ulterior în scopul declarat în acest document.


Punerea la dispoziție a datelor/informațiilor solicitate prin intermediul site-ului www.tiriacauto.ro este considerată ca reprezentând consimțământul dumneavoastră expres pentru ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de ȚIRIAC AUTO SRL, în conformitate cu scopurile menionate mai jos.


Atenionăm vizitatorii și utilizatorii în mod expres ca toate prelucrările de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea site-ului de către copiii care nu au împlinit vârsta de 16 ani este interzisă. In cazul in care are totuși loc o asemenea situaie, având consecină procesarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani, vom sista procesarea acestor date imediat ce vom afla un astfel de fapt. Răspunderea pentru utilizarea site-ului de către copii aparine în exclusivitate părinilor.

3. CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM


Datele personale pe care le solicităm prin completarea formularelor de comunicare din website-ul www.tiriacauto.ro sunt:
- date de identificare: numele și prenumele;

- date de contact: adresa e-mail și numarul de telefon;

- date de autentificare: username si parolă pentru acces la conturi și servicii;

 

Datele personale colectate în mod automat prin utilizarea website-ul www.tiriacauto.ro sunt:

- date colectate de modulele cookie pentru a imbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor, pentru a măsura eficiența website-ului și pentru marketingul digital orientat pe preferințele utilizatorilor. (Pentru mai multe detalii accesați secțiunea Despre cookies)

În cazul vizitatorilor site-ului, ȚIRIAC AUTO SRL nu cunoaște date despre aceștia, cu excepia cookie-urilor (pentru detalii suplimentare va rugam sa consultați secțiunea Despre cookies), dar monitorizează numărul vizitatorilor și seciunile din site care sunt vizitate în scop statistic.

În cazul în care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale vă rugăm să nu completati formularul de utilizator pe site. Totodată, în măsura în care ați fost inițial de acord cu prelucrarea, însă ulterior v-ați răzgândit, vă puteți retrage oricând consimțământul de prelucrare, sens în care: în privința datelor de identificare și de contact ne puteti transmite solicitarea dvs prin e-mail sau telefonic, utilizând datele înscrise pe site, sau accesând formularul online de actualizare a datelor de contact și a preferințelor de comunicare https://www.tiriacauto.ro/gdpr, în privința datelor de autentificare în cont, accesând secțiunea de login în contul de user, și a datelor colectate de cookie-uri, caz în care vă puteți modifica dvs. direct pe site preferințele (pentru detalii accesați secțiunea Despre cookies).


Pentru situaiile în care datele dumneavoastră personale sunt completate de o teră persoană, nu ne asumăm responsabilitatea în ce privește autorul înscrierilor.

 4. CARE SUNT SCOPURILE ÎN CARE VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL


Scopul în care prelucrăm datele personale pe care ni le furnizai sunt:

- pentru înregistrarea dumneavoastră ca beneficiar al serviciilor on-line;

- pentru a primi informaii ulterioare prin e-mail referitoare la campaniile noastre de marketing, în măsura în care v-ați exprimat acordul expres în acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru cunoașterea preferinelor dumneavoastră, în măsura în care v-ați exprimat acordul expres în acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru a ne putea transmite comentarii cu privire la serviciile și produsele noastre;

- pentru a vă transmite news-letter – scrisoarea periodică transmisă prin e-mail prin care vei fi informai cu toate noutăile apărute, în măsura în care v-ați exprimat acordul expres în acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru corespondena ulterioară cu dumneavoastră;

- pentru transmiterea ofertelor solicitate în mod special prin intermediul comentariilor scrise pe site; procesarea cererilor de ofertă, până la preluarea clientilor de către departamentul vânzări; parcurgerea etapelor premergătoare încheierii unui contract; pentru efectuarea programărilor în service;

- în scopul soluionării diferitelor cereri/întrebări/sesizări/plângeri formulate de utilizatori.

 

Vă rugăm să aveți în vedere că, în cazul în care vom intenționa să vă prelucrăm datele cu caracter personal în alte scopuri decât cele pentru care le-am colectat inițial și care nu sunt scopuri conexe celor inițiale, vă vom informa în preabil și vă vom furniza toate informațiile relevante, prelucrarea subsecventă facându-se numai în măsura în care exită un temei legal pentru efectuarea ei.

 

5. CARE SUNT TEMEIURILE ÎN CARE VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL:

 

Consimțământul – În cazul în care nu se aplică vreun alt temei de legalitate al prelucrării prevăzut mai jos, ȚIRIAC AUTO SRL va obține întotdeauna consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice mai sus menționate. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani  va fi necesar consimțămânul părintelui sau al altui titular al autorității părintești.

Executarea/Încheierea unui contract - Prelucrarea este necesară pentru executarea de către ȚIRIAC AUTO SRL a unui contract la care dumneavoastră sunteți parte sau pentru a face demersuri, la cererea dumneavoastră, înainte de încheierea unui contract (de exemplu, pentru a vă transmite o ofertă de produse la solicitarea dumneavoastră, pentru a vă face o programare la service, la solicitarea dumneavostră etc.)

Obligație legala - Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului ȚIRIAC AUTO SRL, obligație stabilită de legislația UE sau a unui Stat Membru, inclusiv România (de exemplu, pentru a îndeplini obligațiile de facturare și de raportare prevăzute de lege etc.)

Interes legitim - Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de ȚIRIAC AUTO SRL sau de o parte terță, cu excepția cazului în care prevalează interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate (de exemplu, în scopul constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiie, în scopuri administrative interne, pentru protejarea dreptului de autor și a drepturilor conexe etc.)

 

6. CINE SUNT DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM


Datele personale înscrise de dvs pe acest website sunt văzute și de către alte persoane juridice, care, în funcție de fiecare situație concretă în parte, pot avea calitatea de operatori independenți / operatori asociai sau împuternicii.

 

În acest sens, este posibil să transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal către:

- Rețeaua de distribuție și service/ importatorul auto cu care cooperează ȚIRIAC AUTO SRL

- Programatori și dezvoltatori IT care se ocupă de mentenana, modificarea aplicaiei, update-uri acțiuni realizate de furnizorul selectat pentru asigurarea mentenanței siteului web.

- Specialiști IT care se ocupă de securizarea infrastructurii.

- Specialiști în securitate care se ocupă cu auditarea instrumentelor de securitate utilizate, efectuată doar la cerere și pentru a preveni apariția de vulnerabilități cibernetice, realizată de furnizorul selectat în acest sens.

- Societăți cu care colaborăm în scopuri de efectuare de comunicări comerciale;

- Specialiști IT care se ocupă de furnizarea serviciilor aferente cookie-urilor (a se vedea detalii în secțiunea Despre cookies)

- Societăți cu care colaborăm în scopuri de facturare, contabilitate și auditare;

- Alți colaboratori sau contractori cu care ȚIRIAC AUTO SRL a încheiat relații contractuale în vederea livrării /prestării produselor sau serviciilor contractate sau solicitate de dumneavoastră;

- Consultanți externi pe care îi contactăm în situații specifice (de exemplu, avocați, experți etc., în caz de litigiu);

- Societăți afiliate din grupul Ion Țiriac Holding, din care face parte și ȚIRIAC AUTO SRL- lista societăților este disponibilă aici: tiriacgroup.ro.

- Autorități și organisme publice, respectiv organe de cercetare și instanțe de judecată, în măsura în care transmiterea datelor către aceștia este impusă de lege și/sau este necesară în caz de litigiu.

- Importatorii mărcilor de automobile pe care le comercializăm, și pentru care se aplica politicile operatorului respectiv. Aceste politici sunt disponibile, în funcie de marcă, pe următoarele site-uri: jaguar.ro, www.landrover.ro, www.mercedes-benz.ro, www.hyundai-motor.ro, www.mitsubishi-motors.ro, www.ford.ro.

 

 7. CUM ȘI CÂT PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOSTRĂ CU CARACTER PERSONAL

 

Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt prelucrate numai în interiorul UE și al Spațiului Economic European și nu vor fi transferate în afara UE sau al Spațiului Economic European.

Datele personale pe care ni le-ai furnizat sunt stocate în aplicațiile utilizate de ȚIRIAC AUTO SRL, pe adresele de e-mail de companie, la nivel general pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea furnizorului de servicii gazduire website și cu acces permis, atunci când este necesar și în limita în care este necesar, operatorilor asociai. Atunci când operatorilor asociați li se permite accesul la datele dumneavoastră și are loc un proces de transfer pe server, datele dumneavoastra vor fi transferate strict în scopurile enumerate și în condițiile prevăzute în politica de confidențialitate a societăii.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt supuse unui proces decizional automat, inclusiv profilare.


Perioada în care vom păstra datele utilizatorilor pe site este determinată după următoarele criterii:

1. În cazul vizitatorilor site-ului, datele colectate prin cookies se păstrează pe durata definită, în fiecare caz în parte, în Despre cokies;

2. În cazul utilizatorilor site-ului care și-au creat un cont, datele colectate se păstrează atât timp cât utilizatorul nu a solicitat dezactivarea contului său de utilizator și încă 12 luni după dezactivare;

3. În cazul în care un potențial client solicită o ofertă, test drive, programare service sau solicită sa fie contactat, dacă aceasta nu s-a finalizat cu încheierea unui contract, atunci datele se păstrează timp de maximum 12 luni de la data colectării lor.

4. În cazul clienilor care au finalizat perioada de ofertare cu semnarea unui contract – pe o perioadă egală cu durata contractuală (inclusiv eventuale perioade de garanție acordate de ȚIRIAC AUTO SRL sau producători), plus perioada necesară pentru expirarea termenului de prescripție (termenul general de 3 ani sau un alt termen special, în cazul în care este aplicabil) și pentru respectarea prevederilor legale referitoare la arhivare.

5. Pentru orice alte persoane vizate ale căror date sunt colectate și care nu se încadrează în nici una categoriile menționate la punctele 1-4 de mai sus și pentru care exista un temei de prelucrare, datele vor fi prelucrate de către companie timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimțământului dumneavoastră la orice moment, care, în plus, vă va fi reamintită la o frecvență de cel mult 12 luni.

 

 8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN RAPORT DE DATELE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRĂM

 

Utilizatorii site-ului www.tiriacauto.ro au posibilitatea exercitării următoarelor drepturi în relaie cu ȚIRIAC AUTO SRL:

 

8.1 Dreptul de acces la datele personale:

Aveți dreptul de a obține de la ȚIRIAC AUTO SRL, atunci când aceasta acționează în calitatea sa de operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, iar în caz afirmativ, vi se vor furniza informațiile referitoare la: scopurile prelucrării; categoriile de date vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari ale datelor; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența dreptului de a solicita ȚIRIAC AUTO SRL rectificarea sau ștergerea datelor ori restricționarea prelucrării lor sau a dreptului de a vă opune prelucrării; dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP; dacă datele nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile privind sursa acestora; dacă este cazul, existența unui proces decizional automatizat, inclusiv profilingul, precum și informații pertinente privind logica utilizată, semnificația și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

Dacă alegeți să vă exercitați dreptul de acces la date mai des, formulând mai mult de o solicitare în decurs de 12 luni de la data ultimei solicitări, atunci informațiile de mai sus vă vor fi furnizate contra unui cost ce vă va fi comunicat în prealabil și care se va stabili pentru a acoperi cheltuielile administrative efectuate cu furnizarea acestor informații.


8.2. Dreptul la rectificarea datelor

În cazul în care sesizai că datele dumneavoastră personale sunt inexacte sau incomplete, avei dreptul de a solicita rectificarea sau completarea acestora prin transmiterea unei solicitări la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Trebuie să cunoaștei că orice rectificare se va putea face într-o perioadă de maxim o lună de la data solicitării, iar în condiii speciale acest termen putând fi extins cu maxim două luni, situaie în care vă vom informa cu privire la prelungire.

8.3. Dreptul la stergerea datelor sau “Dreptul de a fi uitat”

Este dreptul dumneavoastră de a obine din partea societăii noastre ștergerea datelor cu caracter personal de pe site, fără întârzieri nejustificate, iar noi, ca operator, avem obligaia de a da curs cererii în cazul în care există unul dintre motivele:

- datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;

- vă retragei consimământul pe baza căruia are loc prelucrarea sau când nu mai subzistă temeiul legal al prelucrării;

- atunci când vă opunei prelucrării datelor dumneavoastră;

- atunci când datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

- dacă intervine o obligaie legală de ștergere, pe care o vom respecta în calitate de operator;

- dacă datele cu caracter personal aparțin unor copii cu vârsta sub 16 ani, iar părinii sau persoanele care exercită drepturile părintești își retrag consimământul acordat.


Vă rugăm să aveți în vedere că vă putem refuza cererea de ștergere a datelor in următoarele situații:

a) prelucrarea este necesara pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare;

b) prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligații legale aplicabile ȚIRIAC AUTO SRL;

c) prelucrarea este necesară pentru rațiuni ținând de interesul public în domeniul sănătății publice, în condițiile restrictive impuse de GDPR;

d) prelucrarea este necesara în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în condițiile GDPR, în măsura în care exercitarea dreptului poate face imposibilă sau să afecteze în mod grav realizarea obiectivelor prelucrării respective;

e) prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.


8.4. Dreptul la restricionarea prelucrării datelor personale

Aveți dreptul de a solicita restricțioarea accesului la datele cu caracter personal în unul din urmatoarele cazuri:

- În cazul în care contestați acuratețea datelor prelucrate, putei solicita să se restricioneze accesul la acestea în perioada necesară verificării datelor și rectificării;

- Dacă descoperii că prelucrarea este ilegală, dar totuși nu doriti ștergerea datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricionarea utilizării lor;

- Dacă societatea noastră nu mai are nevoie de datele personale, însă dumneavoastră dorii să le păstrăm pentru a le utiliza la o acțiune în instană;

- Dacă v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale societății noastre, în calitate de operator, prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

 

De asemenea, dacă există situaia ridicării restriciei la prelucrare, vă vom informa în timp util.


8.5. Dreptul de a vă retrage consimțământul 

În cazul în care datele dumneavoastră se procesează ca urmare a acordului exprimat, avei posibilitatea în orice moment să transmitei un e-mail la adresa prelucrare.date@tiriacauto.ro prin care să ne anunai că nu mai suntei de acord cu prelucrarea datelor personale.

Retragerea acordului/consimțămăntului prelucrării datelor dvs. personale are ca efect încetarea prelucrării. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 

8.6. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi de la ȚIRIAC AUTO SRL - într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat - datele cu caracter personal care vă privesc și pe care le-ați furnizat către societatea noastră și de a le transmite direct către un alt operator (doar dacă aceasta transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic) în cazul în care:

- prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract; și

- prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.


8.7. Dreptul de a vă opune prelucrării

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră include urmatoarele aspecte:

- de a vă opune în orice moment, din motive legate de situația dvs. particulară, ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări întemeiate pe interesul public sau pe interesul legitim. În caz de opoziție, prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza decât dacă există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra drepturilor dumneavoastră sau dacă scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

- de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, inclusiv in ceea ce privește crearea de profiluri in acest scop.

 

8.8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profiling)

În acest sens, aveți față de ȚIRIAC AUTO SRL dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate numai pe procesare automată (incluzand profiling-ul) și care să producă efecte legale față de dvs. sau care să vă afecteze în mod semnificativ.

Acest drept nu se va aplica în următoarele situații de excepție, în care decizia automată:

a) este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între dvs. și ȚIRIAC AUTO SRL;

b) este autorizată prin dreptul UE sau dreptul intern care se aplică ȚIRIAC AUTO SRL și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

c) are la bază consimțământul dvs. explicit.

În situațiile de la literele a) și c) din prezentul paragraf, ȚIRIAC AUTO SRL are obligația de a implementa măsurile corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate, cel puțin dreptul dvs. de a obține intervenție umană din partea operatorului, de a vă exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

 

8.9. Dreptul de a vă adresa justiției și/sau ANSPDCP;

În cazul în care considerati că prelucrarea datelor dvs. este făcută  de ȚIRIAC AUTO SRL cu încălcarea GDPR, aveți și următoarele drepturi:

a) dreptul de a depune plângere la ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sediu: București, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro);

b) dreptul de a formula acțiune în justiție.

 

8.10. Chestiuni practice

Toate drepturile mentionate la punctele 8.1-8.8 de mai sus se execita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul ȚIRIAC AUTO SRL din Bulevardul Expoziției, nr. 2, București sau la adresa de email: prelucrare.date@tiriacauto.ro cu referinta "solicitare GDPR”, iar drepturile prevăzute la punctul 8.9 se exercita prin cerere scrisă înaintată autorităii competente conform punctului 8.9.


Vă rugăm să aveți în vedere că, dacă avem dubii cu privire la identitatea solicitantului, putem solicita informaii suplimentare pentru confirmarea identităii.

 

Vă rugăm să aveți în vedere că dacă furnizarea anumitor date cu caracter personal este impusă de lege sau reprezintă o cerință absolut necesară pentru perfectarea contractului, nefurnizarea acestor date (inițială sau survenită ulterior prin exercitarea drepturilor dvs.) poate conduce la imposibilitatea prestării/livrării de către ȚIRIAC AUTO SRL  a serviciului/bunului pe care l-ați solicitat.

 

 9. UTILIZAREA CANALELOR DE SOCIAL MEDIA


ȚIRIAC AUTO SRL folosește și canalele de social media pentru a prezenta activitatea, serviciile și condiiile particulare pe care le oferim clienilor noștri. Utilizarea canalului specific de social-media este evidențiată pe acest site cu butoane specifice fiecarui canal.

 

Puteti urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastra de YouTube sau putei să urmariti linkurile de pe site-ul nostru sau pe cele asociate contului Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Google +. Fiecare canal social-media are propria politică privind modul în care procesează datele dumneavoastră personale când accesați site-urile lor.


De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitati la activitatile noastre pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit pentru acceptarea cookie-urilor Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii.

 

Dacă aveți nelămuriri sau întrebari legate de utilizarea datelor dumneavoastră personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate furnizate de acestea, înainte de a le utiliza.

 

Pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitatile de configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/

Daca nu doriți ca Facebook să asocieze contului dumneavoastra de Facebook datele colectate la accesarea paginii noastre web, trebuie sa vă deconectați de pe Facebook la accesarea paginii noastre web.

Pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioara a datelor de către YouTube, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitatile de configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugam să consultați informațiile privind protecția datelor de la Google: https://www.google.com/

Politica noastră de confidenialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet terțe care vă pot fi afișate în rezultatele căutării, paginilor de internet care pot include servicii ȚIRIAC AUTO SRL sau altor pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre (de exemplu, microsite-uri de brand ca: https://www.tiriacauto.mercedes-benz.ro/ro/desktop/home.html  sau https://www.jaguar-tiriacauto.ro/ etc, care sunt deținute de importatori). Politica noastră de confidenialitate nu include practicile referitoare la informaii care aparin altor companii și organizaii care fac reclamă serviciilor noastre și care pot utiliza cookie-uri, etichete pixel și alte tehnologii pentru a afișa și a oferi anunuri relevante.

10. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE. ACTUALIZAREA DATELOR


Politica noastră de confidenialitate se poate actualiza periodic, în acord cu eventualele modificări survenite pe plan legislativ și/sau survenite din prisma intereselor noastre legitime. Orice modificări aduse Politicii de confidenialitate vor fi postate pe pagina web www.tiriacauto.ro și, în cazul în care modificările sunt importante, vom furniza o notificare prin e-mail privind modificările aduse Politicii de confidenialitate. Continuarea accesului dumneavoastră la conținutul site-ului www.tiriacauto.ro constituie un accept al politicii noastre actualizate de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail prelucrare.date@tiriacauto.ro.

 

În ipoteza în care datele dvs. personale au suferit modificări, iar pe cale de consecință se impune actualizarea acestora, vă adresăm rugamintea de a ne comunica cu operativitate acest lucru, la urmatoarea adresa: Bulevardul Expoziției, Nr. 2, București, cu mențiunea clară pe plic „Solicitare GDPR” sau prin e-mail la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro (a se vedea dreptul de rectificare a datelor).

 

11. LINK-URI UTILE

Autoritatea Naională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – click AICI.

 

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        TELEFON

        SMS

        E-MAIL

        trimitere date

        Newsletter

        Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.