Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI www.tiriacauto.ro

 

Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa va explice ce date cu caracter personal colectam prin intermediul website-ului www.tiriacauto.ro, de ce le colectam si ce facem cu ele. Aceste informatii sunt importante. Speram ca le veti citi cu atentie.

 

1. CINE SUNTEM

 

Societatea noastra, TIRIAC AUTO SRL, cu sediul in Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cod unic de inregistrare 11331727, inregistrata la Registrul Comerului sub nr. J40/745/2012, in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.tiriacauto.ro si in calitate de „operator” in sensul normelor instituite de legislaia naionala si de Regulamentul General privind Protecia Datelor (Regulamentul nr. 679 elaborat de Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE) (rom. RGPD, engl. GDPR), care a intrat in vigoare de la data de 25 mai 2018, prelucreaza date cu caracter personal, angajandu-se in aceste sens sa respecte dreptul la viata privata al persoanelor care acceseaza website-ul si sa asigure protectia corecta a prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (DCP) pentru vizitatori si utilizatori.

 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii si lamuriri suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, folosind urmatoare date de contact:

- Adresa postala: Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 2, Cladirea C9, sector 1

- Telefon: 0374.14.14.14

- Responsabilul cu protectia datelor personale (DPO) poate fi contactat la adresa: e-mail: prelucrare.date@tiriacauto.ro    

 

2. APLICABILITATEA PREZENTEI POLITICI

 

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica urmatoarelor categorii de persoane:

 

- Vizitatori – reprezinta persoanele care acceseaza pagina www.tiriacauto.ro, anonimi;

- Utilizatori – reprezinta persoanele care utilizeaza site-ul si completeaza formularele de contact din website.

 

Desi puteti accesa continutul website-ului fara a furniza vreo informatie personala, cu exceptia cookie-urilor (in acest sens va rugam sa consultati Politica de Cookie pentru detalii suplimentare), in cazul in care completai online informatii cu caracter personal, societatea noastra le poate utiliza ulterior in scopul declarat in acest document.


Punerea la dispozitie a datelor/informatiilor solicitate prin intermediul site-ului www.tiriacauto.ro este considerata ca reprezentand consimtamantul dumneavoastra expres pentru ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de TIRIAC AUTO SRL, in conformitate cu scopurile menionate mai jos.


Atentionam vizitatorii si utilizatorii in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 16 ani. Utilizarea site-ului de catre copiii care nu au implinit varsta de 16 ani este interzisa. In cazul in care are totusi loc o asemenea situatie, avand consecinta procesarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani, vom sista procesarea acestor date imediat ce vom afla un astfel de fapt. Raspunderea pentru utilizarea site-ului de catre copii aparitne in exclusivitate parintilor.

 

3. CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 


Datele personale pe care le solicitam prin completarea formularelor de comunicare din website-ul www.tiriacauto.ro sunt:

- date de identificare: numele si prenumele;

- date de contact: adresa e-mail si numarul de telefon;

- date de autentificare: username si parola pentru acces la conturi si servicii;

Datele personale colectate in mod automat prin utilizarea website-ul www.tiriacauto.ro sunt:

- date colectate de modulele cookie pentru a imbunatati experienta de navigare a tuturor vizitatorilor, pentru a masura eficienta website-ului si pentru marketingul digital orientat pe preferintele utilizatorilor. (Pentru mai multe detalii accesati sectiunea Despre cookies)

In cazul vizitatorilor site-ului, TIRIAC AUTO SRL nu cunoaste date despre acestia, cu excepia cookie-urilor (pentru detalii suplimentare va rugam sa consultati sectiunea Despre cookies), dar monitorizeaza numarul vizitatorilor si seciunile din site care sunt vizitate in scop statistic.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale va rugam sa nu completati formularul de utilizator pe site. Totodata, in masura in care ati fost initial de acord cu prelucrarea, insa ulterior v-ati razgandit, va puteti retrage oricand consimtamantul de prelucrare, sens in care: in privinta datelor de identificare si de contact ne puteti transmite solicitarea dvs prin e-mail sau telefonic, utilizand datele inscrise pe site, sau accesand formularul online de actualizare a datelor de contact si a preferintelor de comunicare https://www.tiriacauto.ro/gdpr, in privinta datelor de autentificare in cont, accesand sectiunea de login in contul de user, si a datelor colectate de cookie-uri, caz in care va puteti modifica dvs. direct pe site preferintele (pentru detalii accesati sectiunea Despre cookies).

Pentru situatiile in care datele dumneavoastra personale sunt completate de o terta persoana, nu ne asumam responsabilitatea in ce priveste autorul inscrierilor.

 

4. CARE SUNT SCOPURILE IN CARE VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

 

Scopul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati sunt:

- pentru inregistrarea dumneavoastra ca beneficiar al serviciilor on-line;

- pentru a primi informatii ulterioare prin e-mail referitoare la campaniile noastre de marketing, in masura in care v-ati exprimat acordul expres in acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru cunoasterea preferintelor dumneavoastra, in masura in care v-ati exprimat acordul expres in acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru a ne putea transmite comentarii cu privire la serviciile si produsele noastre;

- pentru a va transmite newsletter – scrisoarea periodica transmisa prin e-mail prin care vei fi informati cu toate noutatile aparute, in masura in care v-ati exprimat acordul expres in acest sens, prin accesarea formularului existent online;

- pentru corespondenta ulterioara cu dumneavoastra;

- pentru transmiterea ofertelor solicitate in mod special prin intermediul comentariilor scrise pe site; procesarea cererilor de oferta, pana la preluarea clientilor de catre departamentul vanzari; parcurgerea etapelor premergatoare incheierii unui contract; pentru efectuarea programarilor in service;

- in scopul solutionarii diferitelor cereri/intrebari/sesizari/plangeri formulate de utilizatori.

 

Va rugam sa aveti in vedere ca, in cazul in care vom intentiona sa va prelucram datele cu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care le-am colectat initial si care nu sunt scopuri conexe celor initiale, va vom informa in preabil si va vom furniza toate informatiile relevante, prelucrarea subsecventa facandu-se numai in masura in care exita un temei legal pentru efectuarea ei.

 

5. CARE SUNT TEMEIURILE IN CARE VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL:

 

Consimtamantul – In cazul in care nu se aplica vreun alt temei de legalitate al prelucrarii prevazut mai jos, TIRIAC AUTO SRL va obtine intotdeauna consimtamantul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice mai sus mentionate. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor sub 16 ani  va fi necesar consimtamanul parintelui sau al altui titular al autoritatii parintesti.

Executarea/Incheierea unui contract - Prelucrarea este necesara pentru executarea de catre TIRIAC AUTO SRL a unui contract la care dumneavoastra sunteti parte sau pentru a face demersuri, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui contract (de exemplu, pentru a va transmite o oferta de produse la solicitarea dumneavoastra, pentru a va face o programare la service, la solicitarea dumneavostra etc.)

Obligatie legala - Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului TIRIAC AUTO SRL, obligatie stabilita de legislatia UE sau a unui Stat Membru, inclusiv Romania (de exemplu, pentru a indeplini obligatiile de facturare si de raportare prevazute de lege etc.)

Interes legitim - Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de TIRIAC AUTO SRL sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate (de exemplu, in scopul constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justiie, in scopuri administrative interne, pentru protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe etc.)

 

6. CINE SUNT DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

 

 

Datele personale inscrise de dvs pe acest website sunt vazute si de catre alte persoane juridice, care, in functie de fiecare situatie concreta in parte, pot avea calitatea de operatori independenti / operatori asociai sau imputernicii.

In acest sens, este posibil sa transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre:

- Reteaua de distributie si service/ importatorul auto cu care coopereaza TIRIAC AUTO SRL

- Programatori si dezvoltatori IT care se ocupa de mentenana, modificarea aplicaiei, update-uri actiuni realizate de furnizorul selectat pentru asigurarea mentenantei siteului web.

- Specialisti IT care se ocupa de securizarea infrastructurii.

- Specialisti in securitate care se ocupa cu auditarea instrumentelor de securitate utilizate, efectuata doar la cerere si pentru a preveni aparitia de vulnerabilitati cibernetice, realizata de furnizorul selectat in acest sens.

- Societati cu care colaboram in scopuri de efectuare de comunicari comerciale;

- Specialisti IT care se ocupa de furnizarea serviciilor aferente cookie-urilor (a se vedea detalii in sectiunea Despre cookies)

- Societati cu care colaboram in scopuri de facturare, contabilitate si auditare;

- Alti colaboratori sau contractori cu care TIRIAC AUTO SRL a incheiat relatii contractuale in vederea livrarii /prestarii produselor sau serviciilor contractate sau solicitate de dumneavoastra;

- Consultanti externi pe care ii contactam in situatii specifice (de exemplu, avocati, experti etc., in caz de litigiu);

- Societati afiliate din grupul Ion Tiriac Holding, din care face parte si TIRIAC AUTO SRL- lista societatilor este disponibila aici: tiriacgroup.ro.

- Autoritati si organisme publice, respectiv organe de cercetare si instante de judecata, in masura in care transmiterea datelor catre acestia este impusa de lege si/sau este necesara in caz de litigiu.

- Importatorii marcilor de automobile pe care le comercializam, si pentru care se aplica politicile operatorului respectiv. Aceste politici sunt disponibile, in funcie de marca, pe urmatoarele site-uri: jaguar.rowww.landrover.ro, www.mercedes-benz.ro, www.hyundai-motor.ro, www.mitsubishi-motors.ro, www.ford.ro.

 

7. CUM SI CAT PASTRAM DATELE DUMNEAVOSTRA CU CARACTER PERSONAL

 

Datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sunt prelucrate numai in interiorul UE si al Spatiului Economic European si nu vor fi transferate in afara UE sau al Spatiului Economic European.

Datele personale pe care ni le-ai furnizat sunt stocate in aplicatiile utilizate de TIRIAC AUTO SRL, pe adresele de e-mail de companie, la nivel general pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea furnizorului de servicii gazduire website si cu acces permis, atunci cand este necesar si in limita in care este necesar, operatorilor asociati. Atunci cand operatorilor asociati li se permite accesul la datele dumneavoastra si are loc un proces de transfer pe server, datele dumneavoastra vor fi transferate strict in scopurile enumerate si in conditiile prevazute in politica de confidentialitate a societatii.

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu sunt supuse unui proces decizional automat, inclusiv profilare.

Perioada in care vom pastra datele utilizatorilor pe site este determinata dupa urmatoarele criterii:

1. In cazul vizitatorilor site-ului, datele colectate prin cookies se pastreaza pe durata definita, in fiecare caz in parte, in Despre cokies;

2. In cazul utilizatorilor site-ului care si-au creat un cont, datele colectate se pastreaza atat timp cat utilizatorul nu a solicitat dezactivarea contului sau de utilizator si inca 12 luni dupa dezactivare;

3. In cazul in care un potential client solicita o oferta, test drive, programare service sau solicita sa fie contactat, daca aceasta nu s-a finalizat cu incheierea unui contract, atunci datele se pastreaza timp de maximum 12 luni de la data colectarii lor.

4. In cazul clienilor care au finalizat perioada de ofertare cu semnarea unui contract – pe o perioada egala cu durata contractuala (inclusiv eventuale perioade de garantie acordate de TIRIAC AUTO SRL sau producatori), plus perioada necesara pentru expirarea termenului de prescriptie (termenul general de 3 ani sau un alt termen special, in cazul in care este aplicabil) si pentru respectarea prevederilor legale referitoare la arhivare.

5. Pentru orice alte persoane vizate ale caror date sunt colectate si care nu se incadreaza in niciuna din categoriile mentionate la punctele 1-4 de mai sus si pentru care exista un temei de prelucrare, datele vor fi prelucrate de catre companie timp de maximum 5 (cinci) ani, cu posibilitatea de retragere a consimtamantului dumneavoastra la orice moment, care, in plus, va va fi reamintita la o frecventa de cel mult 12 luni.

 

8. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN RAPORT DE DATELE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRAM

 

Utilizatorii site-ului www.tiriacauto.ro au posibilitatea exercitarii urmatoarelor drepturi in relatie cu TIRIAC AUTO SRL:

 

8.1 Dreptul de acces la datele personale

 

Aveti dreptul de a obtine de la TIRIAC AUTO SRL, atunci cand aceasta actioneaza in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de aceasta, iar in caz afirmativ, vi se vor furniza informatiile referitoare la: scopurile prelucrarii; categoriile de date vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari ale datelor; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta dreptului de a solicita TIRIAC AUTO SRL rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii lor sau a dreptului de a va opune prelucrarii; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPDCP; daca datele nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile privind sursa acestora; daca este cazul, existenta unui proces decizional automatizat, inclusiv profilingul, precum si informatii pertinente privind logica utilizata, semnificatia si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.

Daca alegeti sa va exercitati dreptul de acces la date mai des, formuland mai mult de o solicitare in decurs de 12 luni de la data ultimei solicitari, atunci informatiile de mai sus va vor fi furnizate contra unui cost ce va va fi comunicat in prealabil si care se va stabili pentru a acoperi cheltuielile administrative efectuate cu furnizarea acestor informatii.

 

8.2 Dreptul la rectificarea datelor

 

In cazul in care sesizati ca datele dumneavoastra personale sunt inexacte sau incomplete, aveti dreptul de a solicita rectificarea sau completarea acestora prin transmiterea unei solicitari la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro

Trebuie sa cunoasteti ca orice rectificare se va putea face intr-o perioada de maximum o luna de la data solicitarii, iar in conditii speciale acest termen putand fi extins cu maximum doua luni, situatie in care va vom informa cu privire la prelungire.

 

8.3 Dreptul la stergerea datelor sau “Dreptul de a fi uitat”

 

Este dreptul dumneavoastra de a obtine din partea societatii noastre stergerea datelor cu caracter personal de pe site, fara intarzieri nejustificate, iar noi, ca operator, avem obligatia de a da curs cererii in cazul in care exista unul dintre motivele:

- datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;

- va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea sau cand nu mai subzista temeiul legal al prelucrarii;

- atunci cand va opunei prelucrarii datelor dumneavoastra;

- atunci cand datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;

- daca intervine o obligatie legala de stergere, pe care o vom respecta in calitate de operator;

- daca datele cu caracter personal apartin unor copii cu varsta sub 16 ani, iar parintii sau persoanele care exercita drepturile parintesti isi retrag consimtamantul acordat.


Va rugam sa aveti in vedere ca va putem refuza cererea de stergere a datelor in urmatoarele situatii:

a) prelucrarea este necesara pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;

b) prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale aplicabile TIRIAC AUTO SRL;

c) prelucrarea este necesara pentru ratiuni tinand de interesul public in domeniul sanatatii publice, in conditiile restrictive impuse de GDPR;

d) prelucrarea este necesara in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, in conditiile GDPR, in masura in care exercitarea dreptului poate face imposibila sau sa afecteze in mod grav realizarea obiectivelor prelucrarii respective;

e) prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 

8.4 Dreptul la restricionarea prelucrarii datelor personale

 

Aveti dreptul de a solicita restrictioarea accesului la datele cu caracter personal in unul din urmatoarele cazuri:

- In cazul in care contestati acuratetea datelor prelucrate, putei solicita sa se restricioneze accesul la acestea in perioada necesara verificarii datelor si rectificarii;

- Daca descoperii ca prelucrarea este ilegala, dar totusi nu doriti stergerea datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restricionarea utilizarii lor;

- Daca societatea noastra nu mai are nevoie de datele personale, insa dumneavoastra dorii sa le pastram pentru a le utiliza la o actiune in instana;

- Daca v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale societatii noastre, in calitate de operator, prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.

De asemenea, daca exista situaia ridicarii restriciei la prelucrare, va vom informa in timp util.

 

8.5 Dreptul de a vă retrage consimțământul

 

In cazul in care datele dumneavoastra se proceseaza ca urmare a acordului exprimat, avei posibilitatea in orice moment sa transmiteti un e-mail la adresa prelucrare.date@tiriacauto.ro prin care sa ne anuntati ca nu mai sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale.

Retragerea acordului/consimtamantului prelucrarii datelor dvs. personale are ca efect incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

8.6 Dreptul la portabilitatea datelor

 

Aveti dreptul de a primi de la TIRIAC AUTO SRL - intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat - datele cu caracter personal care va privesc si pe care le-ati furnizat catre societatea noastra si de a le transmite direct catre un alt operator (doar daca aceasta transmitere este fezabila din punct de vedere tehnic) in cazul in care:

- prelucrarea se bazeaza pe consimtamant sau pe un contract; si

- prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

 

8.7 Dreptul de a va opune prelucrarii

 

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra include urmatoarele aspecte:

- de a va opune in orice moment, din motive legate de situatia dvs. particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari intemeiate pe interesul public sau pe interesul legitim. In caz de opozitie, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza decat daca exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra sau daca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

- de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, inclusiv in ceea ce priveste crearea de profiluri in acest scop.

 

8.8 Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profiling)

 

In acest sens, aveti fata de TIRIAC AUTO SRL dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate numai pe procesare automata (incluzand profiling-ul) si care sa produca efecte legale fata de dvs. sau care sa va afecteze in mod semnificativ.

 

Acest drept nu se va aplica in urmatoarele situatii de exceptie, in care decizia automata:

a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dvs. și TIRIAC AUTO SRL;

b) este autorizata prin dreptul UE sau dreptul intern care se aplică TIRIAC AUTO SRL si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

c) are la baza consimtamantul dvs. explicit.

In situatiile de la literele a) si c) din prezentul paragraf, TIRIAC AUTO SRL are obligatia de a implementa masurile corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate, cel putin dreptul dvs. de a obtine interventie umana din partea operatorului, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.

 

8.9 Dreptul de a va adresa justitiei si/sau ANSPDCP;

 

In cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. este facuta  de TIRIAC AUTO SRL cu incalcarea GDPR, aveti si urmatoarele drepturi:

a) dreptul de a depune plangere la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sediu: Bucuresti, Bdul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, CP 010336; Telefon: +40.318.05.92.11, Fax: +40.318.05.96.02 email: anspdcp@dataprotection.ro, website: www.dataprotection.ro);

b) dreptul de a formula actiune in justitie.

 

8.10 Chestiuni practice

 

Toate drepturile mentionate la punctele 8.1-8.8 de mai sus se execita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul TIRIAC AUTO SRL din Bulevardul Expozitiei, nr. 2, Bucuresti sau la adresa de email: prelucrare.date@tiriacauto.ro cu referinta "solicitare GDPR”, iar drepturile prevăzute la punctul 8.9 se exercita prin cerere scrisa inaintata autoritatii competente conform punctului 8.9.

Va rugam sa aveti in vedere ca, daca avem dubii cu privire la identitatea solicitantului, putem solicita informatii suplimentare pentru confirmarea identitatii.

Va rugam sa aveti in vedere ca daca furnizarea anumitor date cu caracter personal este impusa de lege sau reprezinta o cerinta absolut necesara pentru perfectarea contractului, nefurnizarea acestor date (initiala sau survenita ulterior prin exercitarea drepturilor dvs.) poate conduce la imposibilitatea prestarii/livrarii de catre TIRIAC AUTO SRL  a serviciului/bunului pe care l-ati solicitat.

 

9. UTILIZAREA CANALELOR DE SOCIAL MEDIA

 

 

TIRIAC AUTO SRL foloseste si canalele de social media pentru a prezenta activitatea, serviciile si condiiile particulare pe care le oferim clienilor nostri. Utilizarea canalului specific de social-media este evidentiata pe acest site cu butoane specifice fiecarui canal.

Puteti urmari prezentarile pe care le incarcam pe pagina noastra de YouTube sau putei sa urmariti linkurile de pe site-ul nostru sau pe cele asociate contului Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Google +. Fiecare canal social-media are propria politica privind modul in care proceseaza datele dumneavoastra personale cand accesati site-urile lor.

De exemplu, daca alegeti sa vizionati unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimtamantul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; daca va uitati la activitatile noastre pe Facebook vi se va cere consimtamantul explicit pentru acceptarea cookie-urilor Facebook; acelasi lucru este valabil si pentru alte servicii.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de utilizarea datelor dumneavoastra personale de catre acele site-uri asociate canalelor media mentionate mai sus, trebuie sa cititi cu atentie politicile de confidentialitate furnizate de acestea, inainte de a le utiliza.

Pentru informatii privind scopul si volumul colectarii datelor si procesarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre Facebook, precum si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens si posibilitatile de configurare pentru protejarea spatiului dumneavoastra privat, va rugam sa consultati informatiile privind protectia datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/

Daca nu doriti ca Facebook sa asocieze contului dumneavoastra de Facebook datele colectate la accesarea paginii noastre web, trebuie sa va deconectati de pe Facebook la accesarea paginii noastre web.

Pentru informatii privind scopul si volumul colectarii datelor si procesarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre YouTube, precum si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens si posibilitatile de configurare pentru protejarea spatiului dumneavoastra privat, va rugam sa consultati informatiile privind protectia datelor de la Google: https://www.google.com/

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet terte care va pot fi afisate in rezultatele cautarii, paginilor de internet care pot include servicii TIRIAC AUTO SRL sau altor pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre (de exemplu, microsite-uri de brand ca: https://www.tiriacauto.mercedes-benz.ro/ro/desktop/home.html  sau https://www.jaguar-tiriacauto.ro/ etc, care sunt detinute de importatori). Politica noastra de confidenialitate nu include practicile referitoare la informaii care aparin altor companii si organizatii care fac reclama serviciilor noastre si care pot utiliza cookie-uri, etichete pixel si alte tehnologii pentru a afisa si a oferi anunuri relevante.

10. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE. ACTUALIZAREA DATELOR

 


Politica noastra de confidenialitate se poate actualiza periodic, in acord cu eventualele modificari survenite pe plan legislativ si/sau survenite din prisma intereselor noastre legitime. Orice modificari aduse Politicii de confidenialitate vor fi postate pe pagina web www.tiriacauto.ro si, in cazul in care modificarile sunt importante, vom furniza o notificare prin e-mail privind modificarile aduse Politicii de confidenialitate. Continuarea accesului dumneavoastra la continutul site-ului www.tiriacauto.ro constituie un accept al politicii noastre actualizate de confidentialitate. Pentru orice sugestii sau reclamatii cu privire la continutul politicii de confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail prelucrare.date@tiriacauto.ro.

In ipoteza in care datele dvs. personale au suferit modificari, iar pe cale de consecinta se impune actualizarea acestora, va adresam rugamintea de a ne comunica cu operativitate acest lucru, la urmatoarea adresa: Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Bucuresti, cu mentiunea clara pe plic „Solicitare GDPR” sau prin e-mail la adresa: prelucrare.date@tiriacauto.ro (a se vedea dreptul de rectificare a datelor).

 

11. LINK-URI UTILE

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – click AICI.

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
    Toate marcile
      Toate modelele

        Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        TELEFON

        SMS

        E-MAIL

        trimitere date

        Newsletter

        Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

        Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

        Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.